Şemsiyelerinizi unutmayın!

GÜNDEM 30.11.2020 - 10:59, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Şemsiyelerinizi unutmayın!

Türkiye genelinde sıcaklıklar mevsim normalleri civarında seyredecek. Antalya’da hafta boyu (Salı hariç 01.12.2020) yağışlı olacak.

haberimizvar.net- Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre;Antalya ve Isparta çevreleri ile İzmir ve Aydın'ın kıyı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Antalya’da hava sıcaklığı  2 ila 5 derece azalacak.  Rüzgarın genellikle Kuzey ve doğu, öğle saatlerinden itibaren güney yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek. Meteroloji 4. Bölge müdürlüğü tarafından Antalya hava durumu “Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, iç kesimler gece ve sabah saatlerinde puslu yer yer sisli geçecek. “ şeklinde açıklandı.   İLLERE GÖRE HAVA DURUMU İSTANBUL °C, 14°C Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmurlu ANKARA °C, 11°C Parçalı ve az bulutlu İZMİR °C, 16°C Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde kıyı kesimleri aralıklı sağanak yağışlı ANTALYA °C, 18°C Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı ZONGULDAK °C, 15°C Az bulutlu TRABZON °C, 16°C Az bulutlu ERZURUM °C, 7°C Parçalı ve az bulutlu DİYARBAKIR °C, 14°C Parçalı, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden sonra sağanak yağışlı  
Türkiye genelinde sıcaklıklar mevsim normalleri civarında seyredecek. Antalya’da hafta boyu (Salı hariç 01.12.2020) yağışlı olacak.

haberimizvar.net- Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre;Antalya ve Isparta çevreleri ile İzmir ve Aydın'ın kıyı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Antalya’da hava sıcaklığı  2 ila 5 derece azalacak.  Rüzgarın genellikle Kuzey ve doğu, öğle saatlerinden itibaren güney yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek.

Meteroloji 4. Bölge müdürlüğü tarafından Antalya hava durumu “Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, iç kesimler gece ve sabah saatlerinde puslu yer yer sisli geçecek. “ şeklinde açıklandı.

 

İLLERE GÖRE HAVA DURUMU

İSTANBUL °C, 14°C
Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmurlu

ANKARA °C, 11°C
Parçalı ve az bulutlu

İZMİR °C, 16°C
Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde kıyı kesimleri aralıklı sağanak yağışlı

ANTALYA °C, 18°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı

ZONGULDAK °C, 15°C
Az bulutlu

TRABZON °C, 16°C
Az bulutlu

ERZURUM °C, 7°C
Parçalı ve az bulutlu

DİYARBAKIR °C, 14°C
Parçalı, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden sonra sağanak yağışlı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.