Serik CHP’de yeni bina sevinci

SİYASET 04.06.2020 - 16:33, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Serik CHP’de yeni bina sevinci

CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir ve yönetimi, Merkez Mahallesi’nde kiracı olarak oturduğu binanın tapusunu partisine kazandırdı.

haberimizvar.net- CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir ve yönetim kurulu üyeleri, Merkez Mahallesi’nde bulunan 346 m2 binayı partisi adına satın aldı. Başkan Demir, “Kiracı olarak oturduğumuz binanın tapusunu Cumhuriyet Halk Partisi’ne kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmeler sonucunda kiracı olarak oturduğumuz binamızın tapusunu, partimize kazandırdık. Binamız, iktidar partisinin binası olacaktır. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, Genel Başkanımızın TBMM’deki Özel Kalem Müdürü Sayın Şükran Kütükçü’ye, İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Bülent Kuşoğlu’na ve Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Sayın Oğuz Kaan Salıcı’ya teşekkür ederiz” dedi. Tapu törenine CHP İl Başkanı Nusret Bayar, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, CHP eski  İl Başkanı Ahmet Kumbul,  siyasi parti ilçe başkanları, STK başkanları, muhtarlar ve partililer katıldı. HABER MERKEZİ
CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir ve yönetimi, Merkez Mahallesi’nde kiracı olarak oturduğu binanın tapusunu partisine kazandırdı.

haberimizvar.net- CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir ve yönetim kurulu üyeleri, Merkez Mahallesi’nde bulunan 346 m2 binayı partisi adına satın aldı. Başkan Demir, “Kiracı olarak oturduğumuz binanın tapusunu Cumhuriyet Halk Partisi’ne kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmeler sonucunda kiracı olarak oturduğumuz binamızın tapusunu, partimize kazandırdık. Binamız, iktidar partisinin binası olacaktır. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, Genel Başkanımızın TBMM’deki Özel Kalem Müdürü Sayın Şükran Kütükçü’ye, İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Bülent Kuşoğlu’na ve Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Sayın Oğuz Kaan Salıcı’ya teşekkür ederiz” dedi.

Tapu törenine CHP İl Başkanı Nusret Bayar, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, CHP eski  İl Başkanı Ahmet Kumbul,  siyasi parti ilçe başkanları, STK başkanları, muhtarlar ve partililer katıldı. HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.