Serik de mazbatasını aldı

SİYASET 16.01.2020 - 16:36, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Serik de mazbatasını aldı

CHP Serik İlçe Kongresi’ni 3 rakibine açık fark atarak kazanan İbrahim Demir ve yeni yönetim kurulu bugün mazbatasını aldı.

haberimizvar.net-CHP’nin Antalya’daki son ilçe kongresi olan Serik İlçe Kongresi’ni açık farkla kazanan İbrahim Demir ve yeni yönetim kurulu bugün mazbatasını aldı. Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Serik Adalet Sarayı’na giden Demir, İlçe Seçim Kurulu Müdürlüğü’nden mazbatasını aldıktan sonra ekip olarak hatıra fotoğrafı çektirdi. AÇIK FARK ATARAK SEÇİLDİ Serik’te İbrahim Demir, Yusuf Dinç, Abdullah Akbaba ve Yusuf Etli ilçe başkanlığı için yarıştı. Yusuf Dinç’in 70, Abdullah Akbaba’nın 27, Yusuf Etli’nin ise 19 oy aldığı kongrede İbrahim Demir 3 rakibinin toplamından fazla oy alarak ilçe başkanı seçildi. 
CHP Serik İlçe Kongresi’ni 3 rakibine açık fark atarak kazanan İbrahim Demir ve yeni yönetim kurulu bugün mazbatasını aldı.

haberimizvar.net-CHP’nin Antalya’daki son ilçe kongresi olan Serik İlçe Kongresi’ni açık farkla kazanan İbrahim Demir ve yeni yönetim kurulu bugün mazbatasını aldı. Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Serik Adalet Sarayı’na giden Demir, İlçe Seçim Kurulu Müdürlüğü’nden mazbatasını aldıktan sonra ekip olarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

AÇIK FARK ATARAK SEÇİLDİ

Serik’te İbrahim Demir, Yusuf Dinç, Abdullah Akbaba ve Yusuf Etli ilçe başkanlığı için yarıştı. Yusuf Dinç’in 70, Abdullah Akbaba’nın 27, Yusuf Etli’nin ise 19 oy aldığı kongrede İbrahim Demir 3 rakibinin toplamından fazla oy alarak ilçe başkanı seçildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.