Serik ve Manavgat açıklaması yapacaklar

GÜNDEM 04.06.2020 - 19:22, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Serik ve Manavgat açıklaması yapacaklar

AKP Antalya Milletvekilleri bugün Ankara’da Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy ile turizm yatırımlarıyla ilgili toplantı yaptı. Toplantıda 20 Haziran’da Antalya’ya gelecek olan bakanların Serik ve Manavgat’la ilgili bilgilendirme toplantısı yapacağı öğrenildi.

haberimizvar.net- AKP Antalya İl Teşkilatı’ndan toplantıyla ilgili yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Antalya Milletvekilleri olarak Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy ve Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ile bir araya geldik. Antalya turizmini, normalleşme sürecinde alınan tedbirleri ve bölgemize yapılacak turizm yatırımlarını ele aldık. STK BAŞKANLARI DAVET EDİLECEK Toplantıda özellikle Manavgat ve Serik ilçelerimiz ile ilgili kamuoyuna yansıyan bazı asılsız ve yanlış bilgileri de konuştuk. Antalya kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi için 20 Haziran Cumartesi günü Dışişleri Bakanımız ve Kültür ve Turizm Bakanımızın teşrifleriyle Serik ve Manavgat ilçelerimiz de İstişare ve Değerlendirme Toplantıları yapılması kararlaştırıldı. Bu toplantılarda sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri başta olmak üzere hemşehrilerimiz en doğru biçimde bilgilendirilecektir.  Bizler Antalya Milletvekilleri olarak çok değerli hemşehrilerimizden kamuoyunda oluşturulmak istenen algılara itibar etmemelerini, yanlış ve gerçeği yansıtmayan bilgilere inanmamalarını istiyoruz.  20 Haziran tarihinde yapılacak toplantılar ile gerek hemşehrilerimiz gerekse sektör temsilcilerimiz sayın Bakanlarımız tarafından bilgilendirilecektir. Biz Antalya’yız! Geleceğin Antalya’sını hep birlikte inşa edeceğiz. “ 
AKP Antalya Milletvekilleri bugün Ankara’da Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy ile turizm yatırımlarıyla ilgili toplantı yaptı. Toplantıda 20 Haziran’da Antalya’ya gelecek olan bakanların Serik ve Manavgat’la ilgili bilgilendirme toplantısı yapacağı öğrenildi.

haberimizvar.net- AKP Antalya İl Teşkilatı’ndan toplantıyla ilgili yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Antalya Milletvekilleri olarak Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy ve Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu ile bir araya geldik. Antalya turizmini, normalleşme sürecinde alınan tedbirleri ve bölgemize yapılacak turizm yatırımlarını ele aldık.

STK BAŞKANLARI DAVET EDİLECEK

Toplantıda özellikle Manavgat ve Serik ilçelerimiz ile ilgili kamuoyuna yansıyan bazı asılsız ve yanlış bilgileri de konuştuk. Antalya kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi için 20 Haziran Cumartesi günü Dışişleri Bakanımız ve Kültür ve Turizm Bakanımızın teşrifleriyle Serik ve Manavgat ilçelerimiz de İstişare ve Değerlendirme Toplantıları yapılması kararlaştırıldı. Bu toplantılarda sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri başta olmak üzere hemşehrilerimiz en doğru biçimde bilgilendirilecektir.  Bizler Antalya Milletvekilleri olarak çok değerli hemşehrilerimizden kamuoyunda oluşturulmak istenen algılara itibar etmemelerini, yanlış ve gerçeği yansıtmayan bilgilere inanmamalarını istiyoruz.  20 Haziran tarihinde yapılacak toplantılar ile gerek hemşehrilerimiz gerekse sektör temsilcilerimiz sayın Bakanlarımız tarafından bilgilendirilecektir. Biz Antalya’yız! Geleceğin Antalya’sını hep birlikte inşa edeceğiz. “ 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.