Şimdi de Gazipaşa, Manavgat başkanları

SAĞLIK 19.08.2020 - 00:13, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Şimdi de Gazipaşa, Manavgat başkanları

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, Alanya Belediye Başkanı Yücel’ın corona testleri pozitif çıkmasının ardından önce Konyaaltı Belediye Başkanı Esen ardından da Manavgat Belediye Başkanı Sözen ile Gazipaşa Belediye Başkanı Yılmaz 14 gün evlerinde karantina altına girdi,

haberimizvar.net-Dünya’yı ve Türkiye’yi etkisi altına alan salgın Antalya’da belediye başkanlarını vurdu. İlk olarak Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ve yakın çalışma arkadaşları kendilerini evlerinde izole etti. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in testinin pozitif çıkması üzerine dün hastanede tedavi altına alındı. Ardından Alanya Belediye Başkanı Adem Yücel önce babasının ardından kendisinin testinin pozitif çıktığını açıkladı ve hastanede tedavi altına alındı. dından Büyükşehir Belediyesi binasına girişler sınırlandırıldı. BAŞKANLAR İZOLE ALTINDA Başkan Böcek’in koronaya yakalandığının açıklanmasının ardından Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz da tedbir aldı ve evine kapandı.  Başkan Yılmaz, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu: “Sayın Muhittin Böcek ile yakın temasta bulunduğumdan dolayı doktor tavsiyesi üzerine kendimi izole etme kararı aldım” dedi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de dün yaptığı paylaşımda “Yaptırdığım Covid 19 ilk testimin sonucunun negatif çıkmasına rağmen, doktorlarımızın tavsiyesi üzerine tedbir amaçlı olarak birkaç gün daha siz değerli halkımızdan uzak kalacağız” diyerek kendisini izole ettiğini duyurdu.  
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, Alanya Belediye Başkanı Yücel’ın corona testleri pozitif çıkmasının ardından önce Konyaaltı Belediye Başkanı Esen ardından da Manavgat Belediye Başkanı Sözen ile Gazipaşa Belediye Başkanı Yılmaz 14 gün evlerinde karantina altına girdi,

haberimizvar.net-Dünya’yı ve Türkiye’yi etkisi altına alan salgın Antalya’da belediye başkanlarını vurdu. İlk olarak Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ve yakın çalışma arkadaşları kendilerini evlerinde izole etti. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in testinin pozitif çıkması üzerine dün hastanede tedavi altına alındı. Ardından Alanya Belediye Başkanı Adem Yücel önce babasının ardından kendisinin testinin pozitif çıktığını açıkladı ve hastanede tedavi altına alındı. dından Büyükşehir Belediyesi binasına girişler sınırlandırıldı.

BAŞKANLAR İZOLE ALTINDA

Başkan Böcek’in koronaya yakalandığının açıklanmasının ardından Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz da tedbir aldı ve evine kapandı.  Başkan Yılmaz, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu: “Sayın Muhittin Böcek ile yakın temasta bulunduğumdan dolayı doktor tavsiyesi üzerine kendimi izole etme kararı aldım” dedi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de dün yaptığı paylaşımda “Yaptırdığım Covid 19 ilk testimin sonucunun negatif çıkmasına rağmen, doktorlarımızın tavsiyesi üzerine tedbir amaçlı olarak birkaç gün daha siz değerli halkımızdan uzak kalacağız” diyerek kendisini izole ettiğini duyurdu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.