Sırrı Süreyya Önder o ameliyatı oldu

GÜNDEM 15.01.2020 - 12:09, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Sırrı Süreyya Önder o ameliyatı oldu

Cezaevinde ameliyat olacakken doktorun HDP ile ilgili ‘şerefsiz parti’ demesinin üzerine ameliyat olmaktan vazgeçen Sırrı Süreyya Önder, dışarıda ameliyat oldu. Önder’in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

haberimizvar.net-– Cezaevinden tahliye olduktan sonra konuk olduğu podcast yayınında, cezaevindeyken ameliyat olacağını, fakat doktorun “Sizi seviyoruz, ama o şerefsiz partide ne işiniz var” demesi üzerine vazgeçtiğini anlatan önceki dönem Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekili Sırrı Süreyya Önder, dışarıda ameliyat oldu. PERVİN BULDAN DUYURDU HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Twitter hesabında Önder ile hastanede çektirdiği fotoğrafı, “Sırrı Süreyya Önder’in ameliyatı başarılı geçti. En kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyorum” notuyla paylaştı. Sırrı Süreyya Önder, aynı podcast yayınında bir süredir annesinin ve kendisinin sağlık sorunlarıyla uğraştığını, yakın zamanda ameliyat olacağını belirtmişti. 
Cezaevinde ameliyat olacakken doktorun HDP ile ilgili ‘şerefsiz parti’ demesinin üzerine ameliyat olmaktan vazgeçen Sırrı Süreyya Önder, dışarıda ameliyat oldu. Önder’in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

haberimizvar.net-– Cezaevinden tahliye olduktan sonra konuk olduğu podcast yayınında, cezaevindeyken ameliyat olacağını, fakat doktorun “Sizi seviyoruz, ama o şerefsiz partide ne işiniz var” demesi üzerine vazgeçtiğini anlatan önceki dönem Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekili Sırrı Süreyya Önder, dışarıda ameliyat oldu.

PERVİN BULDAN DUYURDU

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Twitter hesabında Önder ile hastanede çektirdiği fotoğrafı, “Sırrı Süreyya Önder’in ameliyatı başarılı geçti. En kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyorum” notuyla paylaştı. Sırrı Süreyya Önder, aynı podcast yayınında bir süredir annesinin ve kendisinin sağlık sorunlarıyla uğraştığını, yakın zamanda ameliyat olacağını belirtmişti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.