Sosyal medyada Korona konseri

YAŞAM 16.03.2020 - 12:38, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Sosyal medyada Korona konseri

Piyano sanatçısı Gülsin Onay, Haluk Levent ve Gülcan Altan, Korona virüsü nedeniyle Pazar akşamını evde geçirenler için sosyal medya hesaplarından ‘moral dinletisi’ yaptı.

haberimizvar.net- Dünyaca ünlü piyano sanatçısı Gülsin Onay, Haluk Levent ile Abhazya Devlet Sanatçısı ve kültür elçisi Gülcan Altan, Korona virüsü nedeniyle evine kapananlar için Pazar akşamı kendi sosyal medya hesaplarından ‘moral dinletileri’ yaptı. Facebook’tan yaptığı canlı yayın konserine “hoş geldiniz” diyerek başlayan Gülsin Onay, “Bu kez konser salonunda değil evimde ağırlıyorum sizleri. Yarın iptal edilmiş olan Polonya’da vermem planlanan konserde programda yer alan Chopin Andante Sipanato et Grande Polonaise ile başlıyorum konserimize, ilginize çok teşekkür ederim” dedi.   ‘MADEM EVDEYİZ, BİRAZ DERTLEŞELİM’ Canlı yayın konserine saat 21.15’te Twitter hesabından başlayan Haluk Levent ise, “Şu sıralarda iptaller yüzünden konserlerimize gelemeyenler! Evlerine kapanıp, dışarı çıkamayıp, canı sıkılanlar! Karantinada olanlar! Bir yerlerde mahsur kalıp evlerine gidemeyenler! Bu şarkılar sizlere canlarım! Başlıyoruz” diye yazdı. Sosyal medyadan saat 20.00’de canlı konser yayını yapan Gülcan Altan da etkinliğini, “Madem evdeyiz bir süre canlı yayında dertleşelim, sohbet edelim, moral bulalım diyoruz” sözleriyle duyurdu. Altan’a sosyal medya konserinde Alper Kaptaş ve Murat Güner eşlik etti. 
Piyano sanatçısı Gülsin Onay, Haluk Levent ve Gülcan Altan, Korona virüsü nedeniyle Pazar akşamını evde geçirenler için sosyal medya hesaplarından ‘moral dinletisi’ yaptı.

haberimizvar.net- Dünyaca ünlü piyano sanatçısı Gülsin Onay, Haluk Levent ile Abhazya Devlet Sanatçısı ve kültür elçisi Gülcan Altan, Korona virüsü nedeniyle evine kapananlar için Pazar akşamı kendi sosyal medya hesaplarından ‘moral dinletileri’ yaptı. Facebook’tan yaptığı canlı yayın konserine “hoş geldiniz” diyerek başlayan Gülsin Onay, “Bu kez konser salonunda değil evimde ağırlıyorum sizleri. Yarın iptal edilmiş olan Polonya’da vermem planlanan konserde programda yer alan Chopin Andante Sipanato et Grande Polonaise ile başlıyorum konserimize, ilginize çok teşekkür ederim” dedi.

 

‘MADEM EVDEYİZ, BİRAZ DERTLEŞELİM’

Canlı yayın konserine saat 21.15’te Twitter hesabından başlayan Haluk Levent ise, “Şu sıralarda iptaller yüzünden konserlerimize gelemeyenler! Evlerine kapanıp, dışarı çıkamayıp, canı sıkılanlar! Karantinada olanlar! Bir yerlerde mahsur kalıp evlerine gidemeyenler! Bu şarkılar sizlere canlarım! Başlıyoruz” diye yazdı. Sosyal medyadan saat 20.00’de canlı konser yayını yapan Gülcan Altan da etkinliğini, “Madem evdeyiz bir süre canlı yayında dertleşelim, sohbet edelim, moral bulalım diyoruz” sözleriyle duyurdu. Altan’a sosyal medya konserinde Alper Kaptaş ve Murat Güner eşlik etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.