Tarım İl Müdürü görevden alındı

YEREL 14.01.2020 - 13:35, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Tarım İl Müdürü görevden alındı

Antalya Tarım İl Müdürü Mustafa Özen görevden alındı.

haberimizvar.net-Antalya Tarım İl Müdürlüğü’nde yaşananları www.haberimizvar.net ‘Tarım İl Müdürü değişiyor’ ve ‘Tarım İl Müdürü personele ateş püskürdü’ haberleriyle duyurmuştu. Yaşanan gelişmelerin ardından Antalya Tarım İl Müdürü Mustafa Özen görevden alındı. Özen’in yerin ekimin getirelceği ise merak konusu oldu. Antalya Tarım İl Müdürlüğü Tarımsal Altyapı Şube Müdürü Şerife Aksoy’un il müdürlüğüne atanmak için siyasileri devreye soktuğu iddia edildi.  İLGİLİ HABERLER:     
Antalya Tarım İl Müdürü Mustafa Özen görevden alındı.

haberimizvar.net-Antalya Tarım İl Müdürlüğü’nde yaşananları www.haberimizvar.net ‘Tarım İl Müdürü değişiyor’ ve ‘Tarım İl Müdürü personele ateş püskürdü’ haberleriyle duyurmuştu. Yaşanan gelişmelerin ardından Antalya Tarım İl Müdürü Mustafa Özen görevden alındı. Özen’in yerin ekimin getirelceği ise merak konusu oldu. Antalya Tarım İl Müdürlüğü Tarımsal Altyapı Şube Müdürü Şerife Aksoy’un il müdürlüğüne atanmak için siyasileri devreye soktuğu iddia edildi. 

İLGİLİ HABERLER: 
   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.