Tasarımlarını evinde sergiliyor

YAŞAM 10.12.2019 - 15:25, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Tasarımlarını evinde sergiliyor

Antalya'da oturan Kıymet Özerdoğan 'çalışkan kadın üretir' sloganıyla tasarlayım yaptığı takıları evinde sergiliyor.

haberimizvar.net-Kıymet Özerdoğan, doktorun tavsiyesi üzerine zaman geçirmek için takı tasarımına yöneldi. Takı tasarım kurslarına katılan Özerdoğan, el becerisini geliştirdi. Evinde büyük bir sabırla çalışarak rengârenk takı ve aksesuarlar üreten Özerdoğan, bir yandan da aile dostlarına, çevresindeki arkadaşlarına hediye etti. Satış yaparak yeteneğini kanıtlayan Kıymet Özerdoğan, son 10 yılda yüzlerce takı üretti. DUVARLARA VİTRİN YAPTIRDI Kendisini boncuk dünyasının içinde bulan Kıymet Özerdoğan, çalışmalarına 'Kıymet'in Kıymetli Takıları' adını vererek kendi markasını yarattı. Dışarıda satış yapabilecek bir pazar bulamayınca yaşadığı evininin iki odasının duvarlarına boydan boya vitrin yaptıran Özerdoğan, sandığındaki 10 yıllık birikimi olan tasarımlarını sergilemeye başladı. Takı tasarımı çalışmalarını evine gelen misafirlerine göstererek pazarlayan Kıymet Özerdoğan, "Doktorumun tavsiyesine uydum, sanatsal çalışmalarım benim şifa kaynağım oldu. Yaşama heyecanımı, üretkenliğimi artırdı, hayatıma renk kattı. Evimi atölyeye dönüştürdüm. Takı üretimi için araç-gereç, aletler satın aldım. Bütün gün rengârenk plastik, ahşap, cam boncuk, kum boncuk, kristal ve doğal taş, kaplama aparatları gibi birçok malzemeden küpe, yüzük, kolye, gerdanlık, zincir, bileklik, künye, yaka kolyesi, işlemeli fular ve daha birçok çeşit aksesuar üretiyorum" dedi. HAYALİ ATÖLYE AÇMAK Çalışmalarını paraya dönüştürecek pazar bulamayınca internet üzerinden tanıtarak para kazanma çabası gösterdiğini anlatan Özerdoğan, "Hayalim girişimci kadılar grubuna katılmak. KOSGEB desteğiyle örnek olacak bir atölye açmak, üretimlerimi kendi işyerimde sergileyip satmak, hediyelik eşya fuarlarına katılmak, ayrıca toplu sipariş üzerine üretim yapmak" dedi.  
Antalya'da oturan Kıymet Özerdoğan 'çalışkan kadın üretir' sloganıyla tasarlayım yaptığı takıları evinde sergiliyor.

haberimizvar.net-Kıymet Özerdoğan, doktorun tavsiyesi üzerine zaman geçirmek için takı tasarımına yöneldi. Takı tasarım kurslarına katılan Özerdoğan, el becerisini geliştirdi. Evinde büyük bir sabırla çalışarak rengârenk takı ve aksesuarlar üreten Özerdoğan, bir yandan da aile dostlarına, çevresindeki arkadaşlarına hediye etti. Satış yaparak yeteneğini kanıtlayan Kıymet Özerdoğan, son 10 yılda yüzlerce takı üretti.

DUVARLARA VİTRİN YAPTIRDI

Kendisini boncuk dünyasının içinde bulan Kıymet Özerdoğan, çalışmalarına 'Kıymet'in Kıymetli Takıları' adını vererek kendi markasını yarattı. Dışarıda satış yapabilecek bir pazar bulamayınca yaşadığı evininin iki odasının duvarlarına boydan boya vitrin yaptıran Özerdoğan, sandığındaki 10 yıllık birikimi olan tasarımlarını sergilemeye başladı.

Takı tasarımı çalışmalarını evine gelen misafirlerine göstererek pazarlayan Kıymet Özerdoğan, "Doktorumun tavsiyesine uydum, sanatsal çalışmalarım benim şifa kaynağım oldu. Yaşama heyecanımı, üretkenliğimi artırdı, hayatıma renk kattı. Evimi atölyeye dönüştürdüm. Takı üretimi için araç-gereç, aletler satın aldım. Bütün gün rengârenk plastik, ahşap, cam boncuk, kum boncuk, kristal ve doğal taş, kaplama aparatları gibi birçok malzemeden küpe, yüzük, kolye, gerdanlık, zincir, bileklik, künye, yaka kolyesi, işlemeli fular ve daha birçok çeşit aksesuar üretiyorum" dedi.

HAYALİ ATÖLYE AÇMAK

Çalışmalarını paraya dönüştürecek pazar bulamayınca internet üzerinden tanıtarak para kazanma çabası gösterdiğini anlatan Özerdoğan, "Hayalim girişimci kadılar grubuna katılmak. KOSGEB desteğiyle örnek olacak bir atölye açmak, üretimlerimi kendi işyerimde sergileyip satmak, hediyelik eşya fuarlarına katılmak, ayrıca toplu sipariş üzerine üretim yapmak" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.