Tayfur artık seçilmiş başkan !

GÜNDEM 09.07.2020 - 18:06, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Tayfur artık seçilmiş başkan !

Kurulduktan sonra ilk olağan kongrelerini gerçekleştiren İYİ Parti’nin Muratpaşa İlçe Kongresi’nde başkanlığa Semih Tayfur seçildi. İki adayın yarıştığı seçimde Tayfur 191 oy alırken, rakibi Funda Aras 176 oyda kaldı.

haberimizvar.net- İYİ Parti Muratpaşa İlçesi’nin 1’inci Olağan Kongresi Cam Piramit Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi. İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran,  kurucular kurulu üyeleri ile partililerin katıldığı kongreyi, CHP’li Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ile CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin de izledi. İYİ parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı’nda atanmış başkan olarak görevini sürdüren Semih Tayfur, olağan kongrede de başkan adayı oldu. Tayfur’un karşısına günler önceden aday olarak çıkacağını ilan eden Barış Ayan’ın diğer aday Funda Aras lehine çekilmesi sonucu seçim iki adaylı yapıldı.   ÖNCE RAKİBİNİ KUTLADI Sabah saatlerinden itibaren Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’ne akın eden partililer, konuşmaların ardından başlatılan oylamada akşam 17.00’ye kadar sandığa giderek oy attı. Oylamanın sona ermesiyle birlikte açılan sandıklardan 191 oy Semih Tayfur’a, 176 oy da Funda Aras’a çıktı. Atanmış başkanlığını ‘seçilmiş başkanlığa’ çeviren Semih Tayfur, sonucun ilan edilmesinin ardından ilk olarak rakibi Funda Aras ve taraftarlarını kutladı. Tayfur, yaptığı teşekkür konuşmasında da, kazananın İYİ Parti olduğunu vurgulayarak birlik ve beraberlik mesajları verdi.                        
Kurulduktan sonra ilk olağan kongrelerini gerçekleştiren İYİ Parti’nin Muratpaşa İlçe Kongresi’nde başkanlığa Semih Tayfur seçildi. İki adayın yarıştığı seçimde Tayfur 191 oy alırken, rakibi Funda Aras 176 oyda kaldı.

haberimizvar.net- İYİ Parti Muratpaşa İlçesi’nin 1’inci Olağan Kongresi Cam Piramit Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi. İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran,  kurucular kurulu üyeleri ile partililerin katıldığı kongreyi, CHP’li Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ile CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin de izledi. İYİ parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı’nda atanmış başkan olarak görevini sürdüren Semih Tayfur, olağan kongrede de başkan adayı oldu. Tayfur’un karşısına günler önceden aday olarak çıkacağını ilan eden Barış Ayan’ın diğer aday Funda Aras lehine çekilmesi sonucu seçim iki adaylı yapıldı.

 

ÖNCE RAKİBİNİ KUTLADI

Sabah saatlerinden itibaren Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’ne akın eden partililer, konuşmaların ardından başlatılan oylamada akşam 17.00’ye kadar sandığa giderek oy attı. Oylamanın sona ermesiyle birlikte açılan sandıklardan 191 oy Semih Tayfur’a, 176 oy da Funda Aras’a çıktı. Atanmış başkanlığını ‘seçilmiş başkanlığa’ çeviren Semih Tayfur, sonucun ilan edilmesinin ardından ilk olarak rakibi Funda Aras ve taraftarlarını kutladı. Tayfur, yaptığı teşekkür konuşmasında da, kazananın İYİ Parti olduğunu vurgulayarak birlik ve beraberlik mesajları verdi.

 





 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.