Teknikel’den Küçükaydın’a: ‘Şerefsizsin’

GÜNDEM 28.11.2020 - 13:39, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Teknikel’den Küçükaydın’a: ‘Şerefsizsin’

‘Alkoçlar, Tamince, rehine ve Hipokrat’ köşe yazısı ile Büyükşehir’de yaşanan kaosu gündeme taşıyan Haberimizvar.Net Genel Yayın Koordinatörü Küçükaydın’a Teknikel Grup’un sahibi iş insanı Mustafa Yılmaz’dan çirkin iftira: “Şerefsizsin”

haberimizvar.net- ‘Alkoçlar, Tamince, rehine ve Hipokrat’ başlıklı köşe yazısı ile Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde yaşanan kaosu, hukuksuzlukları ve Muhittin Böcek üzerinden siyaset yapmaya kalkanları eleştiren haberimizvar.net Genel Yayın Koordinatörü Ebru Küçükaydın, Teknikel Grup’un sahibi iş insanı Mustafa Yılmaz’ın çirkin sözlerine maruz kaldı. Köşe yazısının altına yorum yapan Yılmaz, yorumunda şunları söyledi: “ ALKOÇLAR İLE TANIŞMIYORMUŞ “Bahsettiğiniz Antbirlik arazisinin ne olduğunu bile bilmiyorum. Kaldı ki Ender Alkoçlar ile tanışıklığım dahi olmadığı gibi Ne Cansel hanım ile nede herhangi biriyle ne bu konu nede herhangi bir konu ile ilgili hiç bir görüşmem olmamıştır. Sizler sözde gazetecilik yapıyorsunuz öylemi? Ne yapmaya çalıştığınız yakında anlaşılacaktır. Sizleri allaha havale ediyorum. Bu yazdıklarınızla ilgili en küçük bir belgeniz varsa ( ne ise) bunları ortaya koyunki gerçek gazeteci olduğunuz ortaya çıksın. Ben söylediklerimin arkasındayım. Bu yazdıklarınızla ilgili sizden ivedi ispat bekliyorum. Etmeyen müfteridir. Haysiyet cellâdıdır. Şerefsizdir.”    Yılmaz’a gazetecilerin toplumu aydınlatmakla yükümlü olduğunu bildiriyor, çirkin sözlerle hedef aldığı kişinin bir kadın olduğunu hatırlatıyoruz.   İşte Mustafa Yılmaz’a çıldırtan o köşe yazısı:  
‘Alkoçlar, Tamince, rehine ve Hipokrat’ köşe yazısı ile Büyükşehir’de yaşanan kaosu gündeme taşıyan Haberimizvar.Net Genel Yayın Koordinatörü Küçükaydın’a Teknikel Grup’un sahibi iş insanı Mustafa Yılmaz’dan çirkin iftira: “Şerefsizsin”

haberimizvar.net- ‘Alkoçlar, Tamince, rehine ve Hipokrat’ başlıklı köşe yazısı ile Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde yaşanan kaosu, hukuksuzlukları ve Muhittin Böcek üzerinden siyaset yapmaya kalkanları eleştiren haberimizvar.net Genel Yayın Koordinatörü Ebru Küçükaydın, Teknikel Grup’un sahibi iş insanı Mustafa Yılmaz’ın çirkin sözlerine maruz kaldı. Köşe yazısının altına yorum yapan Yılmaz, yorumunda şunları söyledi: “

ALKOÇLAR İLE TANIŞMIYORMUŞ

“Bahsettiğiniz Antbirlik arazisinin ne olduğunu bile bilmiyorum. Kaldı ki Ender Alkoçlar ile tanışıklığım dahi olmadığı gibi Ne Cansel hanım ile nede herhangi biriyle ne bu konu nede herhangi bir konu ile ilgili hiç bir görüşmem olmamıştır. Sizler sözde gazetecilik yapıyorsunuz öylemi? Ne yapmaya çalıştığınız yakında anlaşılacaktır. Sizleri allaha havale ediyorum. Bu yazdıklarınızla ilgili en küçük bir belgeniz varsa ( ne ise) bunları ortaya koyunki gerçek gazeteci olduğunuz ortaya çıksın. Ben söylediklerimin arkasındayım. Bu yazdıklarınızla ilgili sizden ivedi ispat bekliyorum. Etmeyen müfteridir. Haysiyet cellâdıdır. Şerefsizdir.”

 

 Yılmaz’a gazetecilerin toplumu aydınlatmakla yükümlü olduğunu bildiriyor, çirkin sözlerle hedef aldığı kişinin bir kadın olduğunu hatırlatıyoruz.

 

İşte Mustafa Yılmaz’a çıldırtan o köşe yazısı:





 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.