Telefonda tartışan iki grup parkta birbirine girdi

ASAYİŞ 22.08.2020 - 13:47, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Telefonda tartışan iki grup parkta birbirine girdi

Antalya'da telefonla tartıştıktan sonra parkta buluşan iki grup arasında çıkan bıçaklı ve silahlı kavgada 4 kişi yaralandı.

haberimizvar.net- Olay, saat 09.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Etiler Mahallesi 850 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, husumetli olan iki grup telefonda tartışıp, küfürleşti. Tartışmanın ardından parkta buluşan iki grup arasında kavga çıktı. Silahlı ve bıçakların kullanıldığı kavgada Hakverdi Gençoğlu silahla, Gürkan Gençoğlu, Çetin Çelik ve Fikret Çelik bıçakla yaralandı. Kanlar içinde kalan yaralılar, otomobil ve çağrılan ambulansla hastanelere götürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. DHA  
Antalya'da telefonla tartıştıktan sonra parkta buluşan iki grup arasında çıkan bıçaklı ve silahlı kavgada 4 kişi yaralandı.

haberimizvar.net- Olay, saat 09.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Etiler Mahallesi 850 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, husumetli olan iki grup telefonda tartışıp, küfürleşti. Tartışmanın ardından parkta buluşan iki grup arasında kavga çıktı. Silahlı ve bıçakların kullanıldığı kavgada Hakverdi Gençoğlu silahla, Gürkan Gençoğlu, Çetin Çelik ve Fikret Çelik bıçakla yaralandı.

Kanlar içinde kalan yaralılar, otomobil ve çağrılan ambulansla hastanelere götürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. DHA

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.