Teneffüs Park'ta yarı yıl eğlencesi

YAŞAM 17.01.2020 - 19:18, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Teneffüs Park'ta yarı yıl eğlencesi

Muratpaşa Belediyesi ve Falez AŞ'nin hizmete açtığı Antalya'nın tek açık hava çocuk dünyası Teneffüs Park, yarı yıl tatilini, 21 Ocak Salı başlayacak ve 10 gün boyunca devam edecek 'Sömestir Eğlencesi'yle karşılıyor. Teneffüs Park'ta etkinlikler saat 13.30'da mini discoyla başlayıp kar partisiyle sona erecek.

haberimizvar.net-Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın, Çaybaşı Mahallesi'nde 16 dönümlük alanda oluşturduğu Antalya'nın ilk ve tek açık hava çocuk oyun dünyası Teneffüs Park, yarı yıl tatilinde, dopdolu bir programla öğrencileri karşılamaya hazırlanıyor. Geçen yıl 18 Kasım'da girdiği kısa süreli bakım onarım çalışmalarının ardından kapılarını yeni oyun grupları ve birbirinden renkli atölyelerle aralıkta yeniden açan Teneffüs Park'ta sömestir eğlencesi 21 Ocak Salı günü başlayacak. Çocuklar için eğlence ve oyunla birlikte farklı sanatsal aktivitelerle tanışabileceği, merak ve keşfetme duygularını derinleştiren bir özgürlük alanı olan Teneffüs Park'ta, 31 Ocak'a kadar devam edecek yarı yıl etkinlikleri, pazartesi hariç her gün devam edecek. Saat 13.30'da mini discoyla başlayacak etkinlikler, dönen sandalyeler, dev puzzle gibi sahne yarışmalarıyla devam edecek. Maske boyama, resim, kum boyama, takı, kart boyama gibi her gün ayrı bir atölye çalışmasının gerçekleştirileceği etkinlikler, survivor yarışması, Pamuk Prenses ve 7 Cüceler, interaktif drama gibi etkinliklerin ardından saat 16.30'da kar partisiyle sona erecek. 
Muratpaşa Belediyesi ve Falez AŞ'nin hizmete açtığı Antalya'nın tek açık hava çocuk dünyası Teneffüs Park, yarı yıl tatilini, 21 Ocak Salı başlayacak ve 10 gün boyunca devam edecek 'Sömestir Eğlencesi'yle karşılıyor. Teneffüs Park'ta etkinlikler saat 13.30'da mini discoyla başlayıp kar partisiyle sona erecek.

haberimizvar.net-Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın, Çaybaşı Mahallesi'nde 16 dönümlük alanda oluşturduğu Antalya'nın ilk ve tek açık hava çocuk oyun dünyası Teneffüs Park, yarı yıl tatilinde, dopdolu bir programla öğrencileri karşılamaya hazırlanıyor.


Geçen yıl 18 Kasım'da girdiği kısa süreli bakım onarım çalışmalarının ardından kapılarını yeni oyun grupları ve birbirinden renkli atölyelerle aralıkta yeniden açan Teneffüs Park'ta sömestir eğlencesi 21 Ocak Salı günü başlayacak. Çocuklar için eğlence ve oyunla birlikte farklı sanatsal aktivitelerle tanışabileceği, merak ve keşfetme duygularını derinleştiren bir özgürlük alanı olan Teneffüs Park'ta, 31 Ocak'a kadar devam edecek yarı yıl etkinlikleri, pazartesi hariç her gün devam edecek.


Saat 13.30'da mini discoyla başlayacak etkinlikler, dönen sandalyeler, dev puzzle gibi sahne yarışmalarıyla devam edecek. Maske boyama, resim, kum boyama, takı, kart boyama gibi her gün ayrı bir atölye çalışmasının gerçekleştirileceği etkinlikler, survivor yarışması, Pamuk Prenses ve 7 Cüceler, interaktif drama gibi etkinliklerin ardından saat 16.30'da kar partisiyle sona erecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.