Test sonuçlarını nereden öğreneceğiz?

SAĞLIK 20.03.2020 - 16:17, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Test sonuçlarını nereden öğreneceğiz?

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada "Koronavirüs testi yaptırmış vatandaşlarımız test sonuçlarına e-Nabız uygulamasından ulaşabilir" denildi.

haberimizvar.net-Yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını Türkiye'de her geçen gün etkisini artırıyor. Tanı kitleriyle ilgili tartışmalar da devam ederken, Sağlık Bakanlığı coronavirüs testi sonuçlarına e-Nabız sisteminden ulaşılabileceğini açıkladı. 1 MİLYON TEST ÜRETİYORUZ Tanı kiti tartışmalarıTanı kitleri ve testlerin yapılmasıyla ilgili tartışmalar devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün TBMM Genel Kurulunda yaptığı açıklamada Türkiye'de hâlihazırda 115 bin test bulunduğunu ve ayda 1 milyon test üretme kapasitesine sahip olduğunu ifade etti. Öte yandan Koca, yine aynı konuşmasında ABD'nin Türkiye'den tanı kiti talep ettiğini ve 500 bin adet verildiğini açıklarken; Çin'den tanı kiti alınacağını söyledi.  
Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada "Koronavirüs testi yaptırmış vatandaşlarımız test sonuçlarına e-Nabız uygulamasından ulaşabilir" denildi.

haberimizvar.net-Yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını Türkiye'de her geçen gün etkisini artırıyor. Tanı kitleriyle ilgili tartışmalar da devam ederken, Sağlık Bakanlığı coronavirüs testi sonuçlarına e-Nabız sisteminden ulaşılabileceğini açıkladı.

1 MİLYON TEST ÜRETİYORUZ

Tanı kiti tartışmalarıTanı kitleri ve testlerin yapılmasıyla ilgili tartışmalar devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün TBMM Genel Kurulunda yaptığı açıklamada Türkiye'de hâlihazırda 115 bin test bulunduğunu ve ayda 1 milyon test üretme kapasitesine sahip olduğunu ifade etti. Öte yandan Koca, yine aynı konuşmasında ABD'nin Türkiye'den tanı kiti talep ettiğini ve 500 bin adet verildiğini açıklarken; Çin'den tanı kiti alınacağını söyledi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.