TEV Antalya'dan koronavirüs önlemleri

GÜNDEM 25.03.2020 - 15:38, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

TEV Antalya'dan koronavirüs önlemleri

Türk Eğitim Vakfı (TEV), ülke çapında Koronavirüs’ün dünya ve ülkemizdeki yayılım haberlerini dikkatle takip etmeye devam ediyor ve birçok kurum ve kuruluş gibi bir dizi önlemler alıyor.

haberimizvar.net, Konuyla ilgili TEV Antalya Şubesi’nce yapılan açıklamada; vakfın bağışçılarının, bursiyerlerinin, çalışanlarının sağlık ve güvenlik önceliğiyle, en önemli gücünü eğitimli bir gençlik ve aydınlık bir ülke hedefinden alan TEV Ailesinin bu olağanüstü günlerde öğrencilerinin kesintisiz destek alabilmesi için alınan önlemler aktarıldı.   UZAKTAN ÇALIŞMAYA GEÇİLDİ… Konuyla ilgili olarak TEV Antalya Şubesi tarafından; 17 Mart 2020 tarihi itibariyle uzaktan çalışma kararı alınarak kapsamlı bir iş sürekliliği planı devreye alındığı, gerek çalışanları gerekse paydaşları açısından minimum temas, minimum risk ortamı oluşturabilmek ve bu kapsamda iş süreçlerindeki aksamaları minimumda tutabilmek hedefiyle vakıfta mümkün olan tüm alanlarda uzaktan çalışma yöntemi uygulanmaya başlandığı ifade edildi.   Türk Eğitim Vakfı, toplum sağlığını gözeterek cenaze törenleri için bir süre tören yerinde (camilerde) stant açmayacak, cenaze anında camide bağış kabul edemeyecek. Bu nedenle bağış yapmak isteyenler, “Çelenk – Taziye” bağışlarını online olarak web sitesinden (www.tev.org.tr) ve çağrı merkezinden (444 0 838) en geç törenden bir gün önce bilgi vererek, tören günü yapılacak bağışlar için ise taziye kartlarıyla destek verebilecekler. Taziye ve Özel gün kart gönderimleri Türk Eğitim Vakfı tarafından aynı şekilde sürdürülmeye devam edilecek.   GEREKEN ÖNELMLER ALINDI TEV Antalya Şubesi’nce verilen bilgilere göre; Türkiye genelinde 16 Mart Pazartesi günü itibarıyla 3 hafta öğrenime ara verilmesinin ardından alınan önlemler dahilinde Türk Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Özel Lisesi (TEVİTÖL) ve Kız Öğrenci Yurtları öğrencileri güvenli bir şekilde evlerine gönderildi. Yine bu kapsamda; TEVİTÖL ve yurtlarda kapsamlı dezenfektasyon çalışması ile hijyen çalışmalarına belirli periyotlarda devam ediliyor. TEVİTÖL’de uzaktan eğitim için gerekli hazırlıklar yapıldı, velilerle Koronavirüs Eylem Planı dosyası paylaşıldı. Okul ve yurtlarda destek personeli dönüşümlü olarak hizmet vermeye devam ediyor ve idari kadro nöbetçiler dışında evden görev alıyor.   TEV BURSİYERLERİ VE BAĞIŞÇILARI BİLGİLENDİRİLİYOR TEV, yurt içi ve dışı bursiyerleriyle konu ile ilgili sürekli irtibat halinde olup, herhangi bir durumda Türk Eğitim Vakfı yetkilileriyle iletişime geçmeleri için bilgilendirilme yapıldı. İstanbul ve tüm illerdeki hibe ve vasiyet bağışçıları tek tek telefonla aranıyor ve sağlıkları, acil ihtiyaçları, hastane randevuları konusunda “TEV Bağışçılarla İlişkiler Birimi” özenle destek veriyor.   Gelişmeler ve alınan tedbirlere ilişkin tüm iç ve dış paydaşlarla yakın koordinasyon halinde çalışmalarının sürdüğünü belirten TEV Antalya Şubesi, bu süre zarfında tüm hizmetlerini eksiksiz yürütmeye ve gerek bursiyerlerine gerekse bağışçılarına destek sağlamaya, daha çok öğrencinin eğitimine devam edebilmesi için mevcut şartlar altında bağışlarını arttırma gayretlerine, var güçleriyle devam edeceklerini ifade etti.
Türk Eğitim Vakfı (TEV), ülke çapında Koronavirüs’ün dünya ve ülkemizdeki yayılım haberlerini dikkatle takip etmeye devam ediyor ve birçok kurum ve kuruluş gibi bir dizi önlemler alıyor.

haberimizvar.net, Konuyla ilgili TEV Antalya Şubesi’nce yapılan açıklamada; vakfın bağışçılarının, bursiyerlerinin, çalışanlarının sağlık ve güvenlik önceliğiyle, en önemli gücünü eğitimli bir gençlik ve aydınlık bir ülke hedefinden alan TEV Ailesinin bu olağanüstü günlerde öğrencilerinin kesintisiz destek alabilmesi için alınan önlemler aktarıldı.

 

UZAKTAN ÇALIŞMAYA GEÇİLDİ…

Konuyla ilgili olarak TEV Antalya Şubesi tarafından; 17 Mart 2020 tarihi itibariyle uzaktan çalışma kararı alınarak kapsamlı bir iş sürekliliği planı devreye alındığı, gerek çalışanları gerekse paydaşları açısından minimum temas, minimum risk ortamı oluşturabilmek ve bu kapsamda iş süreçlerindeki aksamaları minimumda tutabilmek hedefiyle vakıfta mümkün olan tüm alanlarda uzaktan çalışma yöntemi uygulanmaya başlandığı ifade edildi.

 

Türk Eğitim Vakfı, toplum sağlığını gözeterek cenaze törenleri için bir süre tören yerinde (camilerde) stant açmayacak, cenaze anında camide bağış kabul edemeyecek. Bu nedenle bağış yapmak isteyenler, “Çelenk – Taziye” bağışlarını online olarak web sitesinden (www.tev.org.tr) ve çağrı merkezinden (444 0 838) en geç törenden bir gün önce bilgi vererek, tören günü yapılacak bağışlar için ise taziye kartlarıyla destek verebilecekler. Taziye ve Özel gün kart gönderimleri Türk Eğitim Vakfı tarafından aynı şekilde sürdürülmeye devam edilecek.

 

GEREKEN ÖNELMLER ALINDI

TEV Antalya Şubesi’nce verilen bilgilere göre; Türkiye genelinde 16 Mart Pazartesi günü itibarıyla 3 hafta öğrenime ara verilmesinin ardından alınan önlemler dahilinde Türk Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Özel Lisesi (TEVİTÖL) ve Kız Öğrenci Yurtları öğrencileri güvenli bir şekilde evlerine gönderildi. Yine bu kapsamda; TEVİTÖL ve yurtlarda kapsamlı dezenfektasyon çalışması ile hijyen çalışmalarına belirli periyotlarda devam ediliyor. TEVİTÖL’de uzaktan eğitim için gerekli hazırlıklar yapıldı, velilerle Koronavirüs Eylem Planı dosyası paylaşıldı. Okul ve yurtlarda destek personeli dönüşümlü olarak hizmet vermeye devam ediyor ve idari kadro nöbetçiler dışında evden görev alıyor.

 

TEV BURSİYERLERİ VE BAĞIŞÇILARI BİLGİLENDİRİLİYOR

TEV, yurt içi ve dışı bursiyerleriyle konu ile ilgili sürekli irtibat halinde olup, herhangi bir durumda Türk Eğitim Vakfı yetkilileriyle iletişime geçmeleri için bilgilendirilme yapıldı.

İstanbul ve tüm illerdeki hibe ve vasiyet bağışçıları tek tek telefonla aranıyor ve sağlıkları, acil ihtiyaçları, hastane randevuları konusunda “TEV Bağışçılarla İlişkiler Birimi” özenle destek veriyor.

 

Gelişmeler ve alınan tedbirlere ilişkin tüm iç ve dış paydaşlarla yakın koordinasyon halinde çalışmalarının sürdüğünü belirten TEV Antalya Şubesi, bu süre zarfında tüm hizmetlerini eksiksiz yürütmeye ve gerek bursiyerlerine gerekse bağışçılarına destek sağlamaya, daha çok öğrencinin eğitimine devam edebilmesi için mevcut şartlar altında bağışlarını arttırma gayretlerine, var güçleriyle devam edeceklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.