TKP: Bunun adı bozgunculuk!

GÜNDEM 02.12.2020 - 11:47, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

TKP: Bunun adı bozgunculuk!

TKP İstanbul İl Örgütü, Marmaray'da aktarma indiriminin kaldırılmasına ilişkin açıklama yaptı

haberimizvar.net- İstanbul Marmaray'da aktarma indirimi yarından itibaren kaldırılıyor. İstanbullular, yarından itibaren Marmaray'da ne kadar durak gittiği fark etmeksizin 7 lira ücret ödeyecek. Türkiye Komünist Partisi (TKP) İstanbul İl Örgütü, konuya ilişkin açıklamada bulundu. "Bunun adı düzenleme değil; bozgunculuk!" başlıklı açıklama şöyle:   Yarından itibaren Marmaray'da seyahat eden İstanbullular, ne kadar durak gittiği fark etmeksizin 7,00 TL ücret ödeyecek. Pandemiyle birlikte yoksulluğu giderek artan halkın sırtına bir yük de toplu ulaşımdan geldi. Günde binlerce emekçinin kullandığı Marmaray hattı artık ücret iadesi vermeyecek. Emekçilerin haklarını gasp etmeye alıştılar ama emekçiler bu sömürü koşullarına alışmayacak.   Bu düzeni mutlaka değiştireceğiz. Toplu ulaşımın pahalılaşmasına karşı ücretsiz ulaşım talebimizi daha fazla dile getireceğiz. Haklarımızdan vazgeçmeyeceğiz, haklarımız için örgütleneceğiz.
TKP İstanbul İl Örgütü, Marmaray'da aktarma indiriminin kaldırılmasına ilişkin açıklama yaptı

haberimizvar.net- İstanbul Marmaray'da aktarma indirimi yarından itibaren kaldırılıyor. İstanbullular, yarından itibaren Marmaray'da ne kadar durak gittiği fark etmeksizin 7 lira ücret ödeyecek. Türkiye Komünist Partisi (TKP) İstanbul İl Örgütü, konuya ilişkin açıklamada bulundu. "Bunun adı düzenleme değil; bozgunculuk!" başlıklı açıklama şöyle:

 

Yarından itibaren Marmaray'da seyahat eden İstanbullular, ne kadar durak gittiği fark etmeksizin 7,00 TL ücret ödeyecek.

Pandemiyle birlikte yoksulluğu giderek artan halkın sırtına bir yük de toplu ulaşımdan geldi. Günde binlerce emekçinin kullandığı Marmaray hattı artık ücret iadesi vermeyecek.

Emekçilerin haklarını gasp etmeye alıştılar ama emekçiler bu sömürü koşullarına alışmayacak.

 

Bu düzeni mutlaka değiştireceğiz.

Toplu ulaşımın pahalılaşmasına karşı ücretsiz ulaşım talebimizi daha fazla dile getireceğiz. Haklarımızdan vazgeçmeyeceğiz, haklarımız için örgütleneceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.