TRT dizilerine 2 hafta ara

YEREL 20.03.2020 - 00:29, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

TRT dizilerine 2 hafta ara

Korona virüsü nedeniyle TRT dizilerinin çekimine 2 hafta ara verildi. TRT’nin belirlediği kuralları yerine getirmeyen setlerde çalışmalara izin verilmeyecek.

haberimizvar.net- Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT), korona virüsü (Covid-19) nedeniyle dizilerin set çalışmalarına ara verildiğini ve set çalışmalarında alınacak önlemlerin belirlendiğini açıkladı. Setlerde steril çalışma ortamı sağlanması konusunda sorunlar olduğu belirtilen açıklamada, “Tüm bu tedbirlere rağmen yoğun insan ve ekipman hareketliliğinin olduğu dizi setlerinde Koronavirüs yayılım riskini engelleyebilecek daha steril bir ortamın oluşturulmasında güçlükler yaşandığı tespit edilmiştir. Bu nedenle, TRT kanallarında yayınlanan dizilerin setlerindeki tüm çalışmalara 2 hafta süre ile ara verilmesine kararlaştırılmıştır” denildi.   DİZİLERİN TEKRARI YAYINLANACAK   Kararın TRT ile çalışan yapımcılara iletildiği aktarılan açıklamada, “Bu 2 haftanın bitiminde; ülkedeki genel duruma binaen ve kurumumuzca karara bağlanan koşulların da sağlanması şartı ile alınacak ikinci bir kararın ardından set çalışmalarına devam edilmesi mümkün olacaktır. Set çalışmalarının en sağlıklı koşullarda yeniden başlayacağı güne kadar ilgiyle takip edilen dizilerimizin yayınlanmamış bölümleri ekranlarda yer almaya devam edecektir” ifadeleri yer aldı. 
Korona virüsü nedeniyle TRT dizilerinin çekimine 2 hafta ara verildi. TRT’nin belirlediği kuralları yerine getirmeyen setlerde çalışmalara izin verilmeyecek.

haberimizvar.net- Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT), korona virüsü (Covid-19) nedeniyle dizilerin set çalışmalarına ara verildiğini ve set çalışmalarında alınacak önlemlerin belirlendiğini açıkladı. Setlerde steril çalışma ortamı sağlanması konusunda sorunlar olduğu belirtilen açıklamada, “Tüm bu tedbirlere rağmen yoğun insan ve ekipman hareketliliğinin olduğu dizi setlerinde Koronavirüs yayılım riskini engelleyebilecek daha steril bir ortamın oluşturulmasında güçlükler yaşandığı tespit edilmiştir. Bu nedenle, TRT kanallarında yayınlanan dizilerin setlerindeki tüm çalışmalara 2 hafta süre ile ara verilmesine kararlaştırılmıştır” denildi.

 

DİZİLERİN TEKRARI YAYINLANACAK

 

Kararın TRT ile çalışan yapımcılara iletildiği aktarılan açıklamada, “Bu 2 haftanın bitiminde; ülkedeki genel duruma binaen ve kurumumuzca karara bağlanan koşulların da sağlanması şartı ile alınacak ikinci bir kararın ardından set çalışmalarına devam edilmesi mümkün olacaktır. Set çalışmalarının en sağlıklı koşullarda yeniden başlayacağı güne kadar ilgiyle takip edilen dizilerimizin yayınlanmamış bölümleri ekranlarda yer almaya devam edecektir” ifadeleri yer aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.