TÜM BEL SEN’den pandemi raporu

GÜNDEM 27.11.2020 - 18:29, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

TÜM BEL SEN’den pandemi raporu

Tüm Bel Sen Antalya Şube Başkanı İlhan Karakurt, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Hacıarfoğlu’nu ziyaret etti

haberimizvar.net- Görüşme hakkında bilgi veren Tüm Bel Sen Şube Başkanı İlhan Karakurt, “Başkanvekili Mehmet Hacıarifoğlu’na pandemi sürecinde ortaya çıkan sorunlar ve çözüm yolları üzerine kendisine bilgi sunduk. Özellikle 10 yaş ve altı bakmakla yükümlü çocukları olan Kadın çalışanların idari izinli sayılması ve tüm personel test taraması yapılması talebimize olumlu yaklaştığını görmekten memnuniyet duyduk” dedi. YAPICI VE OLUMLU GÖRÜŞME  Karakurt açıklamasına şöyle devam etti: “ Antalya Büyükşehir Belediyesinde işçi ve memur sendikalarının içerisinde yer alacağı pandemi komisyonu oluşturulması teklifimize sıcak baktığını belirtti. Önceki yıllarda tüm çalışanlara ödenen Performans ücretinin bu yıl ödenmesi talebimizi değerlendireceğini söyledi. Pazartesi günü bu taleplerimiz ile ilgili idarecilerle toplantı yaparak gerekli çalışmaları yapacaklarını ifade ettiler. Çalışanların tüm sıkıntılarını çözmek ve çalışma barışı ve huzurunu sağlanması için diyalog halinde olacağımız üzerine görüş birliğine vardık. Bizim açımızdan Tüm belediye emekçileri için yapıcı ve olumlu bir görüşme olduğunu belirtmek isteriz” 
Tüm Bel Sen Antalya Şube Başkanı İlhan Karakurt, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Hacıarfoğlu’nu ziyaret etti
haberimizvar.net- Görüşme hakkında bilgi veren Tüm Bel Sen Şube Başkanı İlhan Karakurt, “Başkanvekili Mehmet Hacıarifoğlu’na pandemi sürecinde ortaya çıkan sorunlar ve çözüm yolları üzerine kendisine bilgi sunduk. Özellikle 10 yaş ve altı bakmakla yükümlü çocukları olan Kadın çalışanların idari izinli sayılması ve tüm personel test taraması yapılması talebimize olumlu yaklaştığını görmekten memnuniyet duyduk” dedi.
YAPICI VE OLUMLU GÖRÜŞME 
Karakurt açıklamasına şöyle devam etti: “ Antalya Büyükşehir Belediyesinde işçi ve memur sendikalarının içerisinde yer alacağı pandemi komisyonu oluşturulması teklifimize sıcak baktığını belirtti. Önceki yıllarda tüm çalışanlara ödenen Performans ücretinin bu yıl ödenmesi talebimizi değerlendireceğini söyledi. Pazartesi günü bu taleplerimiz ile ilgili idarecilerle toplantı yaparak gerekli çalışmaları yapacaklarını ifade ettiler. Çalışanların tüm sıkıntılarını çözmek ve çalışma barışı ve huzurunu sağlanması için diyalog halinde olacağımız üzerine görüş birliğine vardık. Bizim açımızdan Tüm belediye emekçileri için yapıcı ve olumlu bir görüşme olduğunu belirtmek isteriz” 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.