Turistler geri gönderildi

GÜNDEM 02.04.2020 - 19:57, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Turistler geri gönderildi

Tatil için Antalya’nın Kaş ilçesine gelen Hollandalı 2 turist kontrol noktasından geri döndürüldü

haberimizvar.net-Antalya’nın Kaş ilçesinde korona virüs tedbirleri kapsamında ilçenin giriş ve çıkışlarında yapılan kontrole takılan 2 Hollandalı turist, tatile geldiklerini söyledi. Turistler, il sınırına alınmadan geri döndürüldü. Ülke genelinde şehirlere giriş ve çıkışlarda yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri arttırılarak, şehir dışından gelen araçlar durdurulup yolcuların ateşi ölçülüyor. Cihazlarla ateş kontrolü yapıldıktan kişiler kayıt altına alınıyor. Kaş ilçesinin giriş ve çıkışlarında da jandarma ve bölge trafik ekipleri eşliğinde önlemler alınıyor. KONTROL NOKTALARI KURULDU  Kontrol noktalarında ilçe sağlık müdürlüğü ekipleri de hazır bulunuyor. Kaş’a gelen vatandaşların önce ateşleri ölçülüyor, ardından da ikametlerine yönlendiriliyor. Ateşi 37’nin üzerinde olan vatandaşlar ise sağlık kuruluşlarına sevk ediliyor. Bugün yapılan kontrolde, 2 Hollandalı turist pasaportlarını ve kimliklerini vererek tatile geldiklerini söyledi. Turistler, il sınırına alınmadan geri döndürüldü 
Tatil için Antalya’nın Kaş ilçesine gelen Hollandalı 2 turist kontrol noktasından geri döndürüldü

haberimizvar.net-Antalya’nın Kaş ilçesinde korona virüs tedbirleri kapsamında ilçenin giriş ve çıkışlarında yapılan kontrole takılan 2 Hollandalı turist, tatile geldiklerini söyledi. Turistler, il sınırına alınmadan geri döndürüldü. Ülke genelinde şehirlere giriş ve çıkışlarda yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri arttırılarak, şehir dışından gelen araçlar durdurulup yolcuların ateşi ölçülüyor. Cihazlarla ateş kontrolü yapıldıktan kişiler kayıt altına alınıyor. Kaş ilçesinin giriş ve çıkışlarında da jandarma ve bölge trafik ekipleri eşliğinde önlemler alınıyor.

KONTROL NOKTALARI KURULDU

 Kontrol noktalarında ilçe sağlık müdürlüğü ekipleri de hazır bulunuyor. Kaş’a gelen vatandaşların önce ateşleri ölçülüyor, ardından da ikametlerine yönlendiriliyor. Ateşi 37’nin üzerinde olan vatandaşlar ise sağlık kuruluşlarına sevk ediliyor. Bugün yapılan kontrolde, 2 Hollandalı turist pasaportlarını ve kimliklerini vererek tatile geldiklerini söyledi. Turistler, il sınırına alınmadan geri döndürüldü 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.