Turkcell’in uygulaması vatandaşı çıldırttı!

GÜNDEM 27.03.2020 - 19:37, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Turkcell’in uygulaması vatandaşı çıldırttı!

GSM operatörü Turkcell'in korona virüs salgını için ünlülerin 'Evde Kal' çağrılarının abonelere dinletilmesi vatandaşları çileden çıkarttı. Vatandaşlar sosyal medya hesaplarından, uygulamaya tepki gösterdi.

haberimizvar.net-GSM operatörü Turkcell, “Evde Hayat Var” kampanyası için ünlü isimlerle anlaştı. Turkcell kullanan kişiler, birini aradığı zaman Hülya Avşar, Murat Boz, Hadise, Mazhar Alanson veya Ali Poyrazoğlu’nun sesiyle karşılaştı. Tukcell'in 'Evde Kal' kampanyası için başlattığı uygulamada, ünlülerin 'Evde Kal' çağrılarının abonelere dinletilmesi sağlık çalışanlarının tepkisini çekti. “KARDEŞİM BANA NE HADİSE’DEN” Eski Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Prof. Dr. Gaye Usluer yaşananlara tepki gösterdi. Prof. Dr. Gaye Usluer, "Doktor arkadaşımı cep telefonumdan arıyorum. Karşıma ‘Merhaba ben Hadise’ diyen ses. Başlıyor anlatmaya. Kardeşim bana ne Hadise'den, herkes işine baksın. Doktor değil, sağlıkçı değil. Bırakın saçma işleri..." diyerek uygulamaya tepki gösterdi. “TURKCELL FAYDALI BİR İŞ YAPMAK İSTİYORSA…”  Eski CHP milletvekili Barış Yarkadaş ise, "Çok sayıda doktor ve hemşire Turkcell'in yeni uygulamasının iletişim kurmalarını zorlaştırdığını söyledi. Sağlık emekçileri, birbirlerini aradığında, Mazhar Alanson ya da Hülya Avşar'ın koronaya ilişkin yaptığı konuşmayı dinlemek zorunda kalıyormuş. Bu saçmalığa son verin. Turkcell faydalı bir iş yapmak istiyorsa, halkı gereksiz bant kayıtlarıyla meşgul edeceğine, sağlıkçılardan ücret almasın" diyerek Turkcell'e çağrıda bulundu. “ÇIKIN ARADAN” Zafer Arapkirli ise de Turkcell’in bu uygulamasına tepkisiz kalmayarak, “EY TELEFONCU!.. Birine acil ulaşmak için telefon ettiğimizde; Murat Boz, Hadise, Hülya Avşar filan dinlemek istemiyorum. Bunun adı “Kamu Mesajı” filan değil!. Zıpırlık!.. İşgüzarlık etmeyin. Çıkın aradan. Bari sorunsuz iletişelim.  
GSM operatörü Turkcell'in korona virüs salgını için ünlülerin 'Evde Kal' çağrılarının abonelere dinletilmesi vatandaşları çileden çıkarttı. Vatandaşlar sosyal medya hesaplarından, uygulamaya tepki gösterdi.

haberimizvar.net-GSM operatörü Turkcell, “Evde Hayat Var” kampanyası için ünlü isimlerle anlaştı. Turkcell kullanan kişiler, birini aradığı zaman Hülya Avşar, Murat Boz, Hadise, Mazhar Alanson veya Ali Poyrazoğlu’nun sesiyle karşılaştı. Tukcell'in 'Evde Kal' kampanyası için başlattığı uygulamada, ünlülerin 'Evde Kal' çağrılarının abonelere dinletilmesi sağlık çalışanlarının tepkisini çekti.

“KARDEŞİM BANA NE HADİSE’DEN”

Eski Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Prof. Dr. Gaye Usluer yaşananlara tepki gösterdi. Prof. Dr. Gaye Usluer, "Doktor arkadaşımı cep telefonumdan arıyorum. Karşıma ‘Merhaba ben Hadise’ diyen ses. Başlıyor anlatmaya. Kardeşim bana ne Hadise'den, herkes işine baksın. Doktor değil, sağlıkçı değil. Bırakın saçma işleri..." diyerek uygulamaya tepki gösterdi.

“TURKCELL FAYDALI BİR İŞ YAPMAK İSTİYORSA…”

 Eski CHP milletvekili Barış Yarkadaş ise, "Çok sayıda doktor ve hemşire Turkcell'in yeni uygulamasının iletişim kurmalarını zorlaştırdığını söyledi. Sağlık emekçileri, birbirlerini aradığında, Mazhar Alanson ya da Hülya Avşar'ın koronaya ilişkin yaptığı konuşmayı dinlemek zorunda kalıyormuş. Bu saçmalığa son verin. Turkcell faydalı bir iş yapmak istiyorsa, halkı gereksiz bant kayıtlarıyla meşgul edeceğine, sağlıkçılardan ücret almasın" diyerek Turkcell'e çağrıda bulundu.

“ÇIKIN ARADAN”

Zafer Arapkirli ise de Turkcell’in bu uygulamasına tepkisiz kalmayarak, “EY TELEFONCU!.. Birine acil ulaşmak için telefon ettiğimizde; Murat Boz, Hadise, Hülya Avşar filan dinlemek istemiyorum. Bunun adı “Kamu Mesajı” filan değil!. Zıpırlık!.. İşgüzarlık etmeyin. Çıkın aradan. Bari sorunsuz iletişelim.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.