Türkiye Kabine toplantısına kilitlendi! Hangi kararlar çıkacak

GÜNDEM 21.09.2020 - 17:28, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Türkiye Kabine toplantısına kilitlendi! Hangi kararlar çıkacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık ettiği kabine toplantısı iki saattir sürüyor. Toplantının en önemli gündem maddesi korona virüs ile mücadele olarak öne çıkıyor.

haberimizvar.net- Cumhurbaşkanlığı kabinesinin toplantısı saat 15.00'de başladı. Halen süren toplantıda koronada son dönemde yaşanan vaka artışları masaya yatırılırken, alınması gereken ilave tedbirler değerlendirililiyor. Toplantıda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kabine üyelerini bilgilendiriyor. Diğer yandan Doğu Akdeniz de kabinenin görüştüğü önemli bir gündem maddesi. Diplomatik temasların yanında Suriye ve Libya'daki son gelişmeler de ele alınıyor. İlgili bakanların kabine toplantısında bir sunum yapmaları bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantının ardından açıklama yapacak.   "SIKI TUTMALIYIZ" DEMİŞTİ Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz cuma namazı sonrası yaptığı açıklamada, "Halkımız kurallara uymadı. Şimdi işi sıkmak zorundayız. Bilim Kurulumuz, Sağlık Bakanlığımız tedbirleri artırma durumunda. Bunu yapmak zorundayız. Bunlar zevkimizden olan şeyler değil. Halkımıza olan duyarlılığımızdandır. Halkımızın sıkıntı yaşamaması içindir. Bir olumlu dönüş bazı illerde başladı" ifadelerini kullanmıştı.  
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık ettiği kabine toplantısı iki saattir sürüyor. Toplantının en önemli gündem maddesi korona virüs ile mücadele olarak öne çıkıyor.

haberimizvar.net- Cumhurbaşkanlığı kabinesinin toplantısı saat 15.00'de başladı. Halen süren toplantıda koronada son dönemde yaşanan vaka artışları masaya yatırılırken, alınması gereken ilave tedbirler değerlendirililiyor.

Toplantıda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kabine üyelerini bilgilendiriyor.

Diğer yandan Doğu Akdeniz de kabinenin görüştüğü önemli bir gündem maddesi. Diplomatik temasların yanında Suriye ve Libya'daki son gelişmeler de ele alınıyor. İlgili bakanların kabine toplantısında bir sunum yapmaları bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantının ardından açıklama yapacak.

 

"SIKI TUTMALIYIZ" DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz cuma namazı sonrası yaptığı açıklamada, "Halkımız kurallara uymadı. Şimdi işi sıkmak zorundayız. Bilim Kurulumuz, Sağlık Bakanlığımız tedbirleri artırma durumunda. Bunu yapmak zorundayız. Bunlar zevkimizden olan şeyler değil. Halkımıza olan duyarlılığımızdandır. Halkımızın sıkıntı yaşamaması içindir. Bir olumlu dönüş bazı illerde başladı" ifadelerini kullanmıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.