Türkiye Wushu Kung Fu Şampiyonası başlıyor

SPOR 02.02.2020 - 18:08, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Türkiye Wushu Kung Fu Şampiyonası başlıyor

Wushu Sanda ve Taolu şampiyonası, Antalya'nın ev sahipliğinde minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde düzenlenecek. Yarın başlayacak şampiyonaya, 3 binin üzerinde sporcu katılıyor.

haberimizvar.net-Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu tarafından 3-13 Şubat tarihleri arasında Antalya Kundu'daki Kremlin Palace Otel'de düzenlenecek organizasyona, dünya şampiyonlukları bulunan milli sporcular da katılacak. Şampiyona için ülke genelinden Antalya'ya gelen 3 binin üzerindeki sporcuya, 500'ün üzerinde antrenör eşlik edecek. Sanda branşında 50, Taolu branşında 20 hakemin yöneteceği organizasyonun açılış seremonisi 5 Şubat Çarşamba günü saat 15.00'te yapılacak. Şampiyonanın ilk üç gününde minikler ve yıldızlar, sonraki üç günde ise gençler minderde boy gösterecek. Turnuvanın son dört gününde ise bay ve bayan kategorilerinden sporcular kozlarını paylaşacak.  Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkanı Mehmet Zeki Akıncı, şampiyona öncesinde yaptığı açıklamada, şöyle dedi:  "Türkiye Şampiyonası bizim için bir bayram organizasyonu gibidir. Ülkemizin tüm coğrafyalarından 4 bine yakın sporsever insanımızı bir araya getirdiğimiz bir bayram ortamıdır. Güzel hatıraların yaşanacağı tatlı rekabetleri izleyeceğimiz heyecanlı bu şampiyonamızı, ülkemizin güzide kuruluşlarından TRT canlı yayınlayacaktır. 5 Şubat Çarşamba günü Taolu finallerimiz, 12 Şubat Çarşamba günüde Sanda finallerimiz TRTSpor2 kanalından tüm sporseverlerimizin istifadesine sunulacaktır."
Wushu Sanda ve Taolu şampiyonası, Antalya'nın ev sahipliğinde minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde düzenlenecek. Yarın başlayacak şampiyonaya, 3 binin üzerinde sporcu katılıyor.

haberimizvar.net-Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu tarafından 3-13 Şubat tarihleri arasında Antalya Kundu'daki Kremlin Palace Otel'de düzenlenecek organizasyona, dünya şampiyonlukları bulunan milli sporcular da katılacak. Şampiyona için ülke genelinden Antalya'ya gelen 3 binin üzerindeki sporcuya, 500'ün üzerinde antrenör eşlik edecek. Sanda branşında 50, Taolu branşında 20 hakemin yöneteceği organizasyonun açılış seremonisi 5 Şubat Çarşamba günü saat 15.00'te yapılacak. Şampiyonanın ilk üç gününde minikler ve yıldızlar, sonraki üç günde ise gençler minderde boy gösterecek. Turnuvanın son dört gününde ise bay ve bayan kategorilerinden sporcular kozlarını paylaşacak.

 Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkanı Mehmet Zeki Akıncı, şampiyona öncesinde yaptığı açıklamada, şöyle dedi:

 "Türkiye Şampiyonası bizim için bir bayram organizasyonu gibidir. Ülkemizin tüm coğrafyalarından 4 bine yakın sporsever insanımızı bir araya getirdiğimiz bir bayram ortamıdır. Güzel hatıraların yaşanacağı tatlı rekabetleri izleyeceğimiz heyecanlı bu şampiyonamızı, ülkemizin güzide kuruluşlarından TRT canlı yayınlayacaktır. 5 Şubat Çarşamba günü Taolu finallerimiz, 12 Şubat Çarşamba günüde Sanda finallerimiz TRTSpor2 kanalından tüm sporseverlerimizin istifadesine sunulacaktır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.