Tütüncü'den Sahaflar Çarşısı müjdesi

YEREL 02.11.2020 - 12:06, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Tütüncü'den Sahaflar Çarşısı müjdesi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, DokumaPark'ta 10 gün boyunca kitapseverlere kapılarını aralayan 2. Sahaf Festivali'nin son gününde ziyaret ettiği sahaf esnafına 'Sahaflar Çarşısı' müjdesi verdi.

haberimizvar.net-Kepez Belediyesi'nin, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB), Antalya Kırtasiyeciler ve Kitapçılar Odası ve Sahaflar Derneği işbirliğiyle düzenlediği 2. Sahaf Festivali, sona erdi. DokumaPark'ta 10 gün boyunca kitapseverleri ağırlayan festival, canlı müzik performansları, sürpriz etkinlikler ve kitap müzayedeleri ile dolu dolu geçti. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, festival boyunca her gün Sahaf Festivali'ni ziyaret etti. Kitapları inceleyen, sahaflar ve kitapseverlerle bol bol sohbet eden Tütüncü, festivalin kapanış gününde de kitap kurtlarını yalnız bırakmadı. Tütüncü, festivalin son gününde esnafa ve ziyaretçilere 'Sahaflar Çarşısı' müjdesi verdi. Festivalin kapanışını müjdeli haberler yapan Başkan Tütüncü, "Güzel bir festivali, güzel bir müjdeyle daha tamamlamış olmanın mutluluğunu yaşıyorum" dedi. "Sahaflar Çarşısı'nın kalıcı olması konusunda güçlü bir hissi, farklı bir düşünce bizde oluştu" diyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Önümüzdeki süreçte de kalıcı sahaf esnaflarının bulunabildiği, çalışabildiği bir ortamı Kepez'de oluşturmanın gayreti içerisinde olacağız. Bununla ilgili çalışmaların başladık. Bu festivalin son gününün en güzel haberi olsa gerek. Yakın bir gelecekte hem sahaf esnafımızın gelip satış yapabileceği, hem de şehrin ziyaret ettiği kültürel duraklardan biri olabilecek, Sahaflar Çarşısı'nı Antalya'mıza, Kepez'e armağan etmenin mutluluğunu yaşayacağız" diye konuştu. 
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, DokumaPark'ta 10 gün boyunca kitapseverlere kapılarını aralayan 2. Sahaf Festivali'nin son gününde ziyaret ettiği sahaf esnafına 'Sahaflar Çarşısı' müjdesi verdi.

haberimizvar.net-Kepez Belediyesi'nin, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB), Antalya Kırtasiyeciler ve Kitapçılar Odası ve Sahaflar Derneği işbirliğiyle düzenlediği 2. Sahaf Festivali, sona erdi. DokumaPark'ta 10 gün boyunca kitapseverleri ağırlayan festival, canlı müzik performansları, sürpriz etkinlikler ve kitap müzayedeleri ile dolu dolu geçti. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, festival boyunca her gün Sahaf Festivali'ni ziyaret etti. Kitapları inceleyen, sahaflar ve kitapseverlerle bol bol sohbet eden Tütüncü, festivalin kapanış gününde de kitap kurtlarını yalnız bırakmadı. Tütüncü, festivalin son gününde esnafa ve ziyaretçilere 'Sahaflar Çarşısı' müjdesi verdi. Festivalin kapanışını müjdeli haberler yapan Başkan Tütüncü, "Güzel bir festivali, güzel bir müjdeyle daha tamamlamış olmanın mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

"Sahaflar Çarşısı'nın kalıcı olması konusunda güçlü bir hissi, farklı bir düşünce bizde oluştu" diyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Önümüzdeki süreçte de kalıcı sahaf esnaflarının bulunabildiği, çalışabildiği bir ortamı Kepez'de oluşturmanın gayreti içerisinde olacağız. Bununla ilgili çalışmaların başladık. Bu festivalin son gününün en güzel haberi olsa gerek. Yakın bir gelecekte hem sahaf esnafımızın gelip satış yapabileceği, hem de şehrin ziyaret ettiği kültürel duraklardan biri olabilecek, Sahaflar Çarşısı'nı Antalya'mıza, Kepez'e armağan etmenin mutluluğunu yaşayacağız" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.