UEFA’ya karşı askeri harekat

SPOR 30.10.2019 - 18:28, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

UEFA’ya karşı askeri harekat

Başakşehir oyuncusu İrfan Can Kahveci’nin asker selamına soruşturma açan UEFA’ya karşı Milli Savunma Bakanlığı da futbolcuya destek mesajı yayınladı

haberimizvar.net UEFA, Başakşehir oyuncusu İrfan Can Kahveci’nin asker selamı için soruşturma başlatırken, Milli Savunma Bakanlığı da Kahveci’ye destek mesajı yayınladı. Barış Pınarı ismi verilen harekattan çekilmiş görüntülerin yer aldığı mesajda, “İrfan Can Kahveci kardeşimiz; her şutun gol olsun, Mehmetçik’ten sana selam olsun!” denildi. KAHVECİ’YE DİSİPLİN SORUŞTURMASI UEFA Avrupa Ligi 3. maçında Medipol Başakşehir’in Avusturya ekibi Wolfsberger’i 1-0 mağlup ettiği maçta takımına galibiyeti getiren golü atan milli oyuncu İrfan Can Kahveci, gol sevincinde asker selamı vermişti. Bu selam üzerine UEFA, Edin Visca, Azubuike ve Robinho ile birlikte asker selamı veren İrfan’a disiplin soruşturması açtı.
Başakşehir oyuncusu İrfan Can Kahveci’nin asker selamına soruşturma açan UEFA’ya karşı Milli Savunma Bakanlığı da futbolcuya destek mesajı yayınladı

haberimizvar.net UEFA, Başakşehir oyuncusu İrfan Can Kahveci’nin asker selamı için soruşturma başlatırken, Milli Savunma Bakanlığı da Kahveci’ye destek mesajı yayınladı. Barış Pınarı ismi verilen harekattan çekilmiş görüntülerin yer aldığı mesajda, “İrfan Can Kahveci kardeşimiz; her şutun gol olsun, Mehmetçik’ten sana selam olsun!” denildi.

KAHVECİ’YE DİSİPLİN SORUŞTURMASI

UEFA Avrupa Ligi 3. maçında Medipol Başakşehir’in Avusturya ekibi Wolfsberger’i 1-0 mağlup ettiği maçta takımına galibiyeti getiren golü atan milli oyuncu İrfan Can Kahveci, gol sevincinde asker selamı vermişti. Bu selam üzerine UEFA, Edin Visca, Azubuike ve Robinho ile birlikte asker selamı veren İrfan’a disiplin soruşturması açtı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.