Uluslararası Müzik Festivali sona erdi

KÜLTÜR 18.10.2019 - 10:43, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Uluslararası Müzik Festivali sona erdi

Kemer'de düzenlenen Uluslararası Müzik Festivali, sona erdi

haberimizvar.net Kemer Belediyesi'nin ev sahipliğinde Bağımsız Devletler Topluluğu Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (FİLİZ) destekleriyle, Organizatör Ferah Akça tarafından düzenlenen festivalin son gününde, çeşitli ülkelerden gelen dansçılar ve sanatçılar performanslarını sergiledi. ÜLKELERİNE AİT ENSTRÜMANLARI ÇALDILAR Ülkelerin birbirleriyle olan ilişkilerini kuvvetlendirmek ve dostluk bağlarının gelişmesi için yapılan festivale, Polonya, Kazakistan, Türkiye, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), Ukrayna, Rusya, Beyaz Rusya, Moldova, Kırgızistan, Özbekistan ve Bulgaristan'dan gelen sanatçı ve dansçılar, sergiledikleri gösterilerle yerli ve yabancı misafirlere güzel bir akşam yaşattı. Kendi ülkelerine ait geleneksel kıyafetlerini de tanıtma imkanı elde eden sanatçıların ülkelerine has enstrümanlarıyla çaldıkları şarkılar renkli görüntülere sahne oldu. Festival organizatörü Ferah Akça da desteklerinden dolayı Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na ve belediye ekibine teşekkür etti. Festival sonrası sahne alan sanatçı ve dansçılara teşekkür belgesi verildi.  
Kemer'de düzenlenen Uluslararası Müzik Festivali, sona erdi

haberimizvar.net Kemer Belediyesi'nin ev sahipliğinde Bağımsız Devletler Topluluğu Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (FİLİZ) destekleriyle, Organizatör Ferah Akça tarafından düzenlenen festivalin son gününde, çeşitli ülkelerden gelen dansçılar ve sanatçılar performanslarını sergiledi.

ÜLKELERİNE AİT ENSTRÜMANLARI ÇALDILAR

Ülkelerin birbirleriyle olan ilişkilerini kuvvetlendirmek ve dostluk bağlarının gelişmesi için yapılan festivale, Polonya, Kazakistan, Türkiye, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), Ukrayna, Rusya, Beyaz Rusya, Moldova, Kırgızistan, Özbekistan ve Bulgaristan'dan gelen sanatçı ve dansçılar, sergiledikleri gösterilerle yerli ve yabancı misafirlere güzel bir akşam yaşattı. Kendi ülkelerine ait geleneksel kıyafetlerini de tanıtma imkanı elde eden sanatçıların ülkelerine has enstrümanlarıyla çaldıkları şarkılar renkli görüntülere sahne oldu. Festival organizatörü Ferah Akça da desteklerinden dolayı Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na ve belediye ekibine teşekkür etti. Festival sonrası sahne alan sanatçı ve dansçılara teşekkür belgesi verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.