Ünlü turizmcide korona çıktı

GÜNDEM 27.03.2020 - 17:07, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Ünlü turizmcide korona çıktı

Bodrum’da turizmcilik yapan, uluslararası En Güzel Koyları Birliği genel sekreteri Galip Gür ve eşi Meral Gür’de korona virüsü tespit edildi. Galip Gür, “Hastanede sıkı bir kontrol altındayız. Doktorumuz 5-6 gün içerisinde taburcu olabileceğimizi belirtti” dedi.

haberimizvar.net- Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan Seçkin Konaklar Oteli’nin yöneticisi ve 44 ülkenin üye olduğu Dünyanın En Güzel Koyları Birliği’nin iki dönem başkanlığını yapan, şu anda da genel sekreterliğini yürüten turizmci Galip Gür üç gün önce korona virüsüne yakalandığını ve testlerin pozitif çıktığını açıkladı. Ünlü turizmci, eşi Meral Gür’ün testinin de pozitif çıktığını belirtti.   ‘SIKI BİR KONTROL ALTINDAYIZ’   Anter Haber sitesinin sahibi ve genel yayın yönetmeni Yaşar Anter’in haberine göre, 13-15 Mart tarihlerinde İstanbul’a gidip geldikten 3 gün sonra eşi ile birlikte ateşlenip şüphe üzerine özel bir hastaneye gittiklerini belirten Gür, alınan numunelerin gönderildiği testin pozitif çıktığını duyurdu. 1976 yılından beri turizmin içinde olduğunu vurgulayan Galip Gür, şimdiye kadar birçok krizin atlatıldığını ve bu sağlık krizinin de üstesinden gelineceği ümidini taşıdığını dile getirdi. Gür, “Beklemiyorduk, önce şaşkınlık ve şok geçirdik, hemen tedavi sürecine geçildi, şu anda özel hastanede sıkı bir kontrol altındayız. Doktorumuz tedaviye olumlu yanıt verdiğimizi söyledi, böyle giderse 5-6 gün içerisinde taburcu olabileceğimizi belirtti” dedi.   ‘DOĞRU VAKALAR PAYLAŞILSIN’   Türkiye’nin çok kritik bir süreçten geçtiğini vurgulayan Gür, “Kimse sokağa çıkmasın, birbirine yaklaşmasın ve bilinen gerçek vakalar doğru bir şekilde kamuoyu ile paylaşılsın ki bu kişilerle temas halinde olanlar hızlı bir şekilde önlemini alsın. Korona virüse yakalanmak ille de ölmek anlamında değil. Moralimizi yüksek tutuyoruz. Herkesin bilgili ve bilinçli olması, birbirine zarar vermemesi gereken bir ortamdan geçiyoruz. Herkese bol sağlıklı günler diliyoruz. Sosyal medyadaki söylentilere değil resmi açıklamalara inanın” çağrısı yaptı.  
Bodrum’da turizmcilik yapan, uluslararası En Güzel Koyları Birliği genel sekreteri Galip Gür ve eşi Meral Gür’de korona virüsü tespit edildi. Galip Gür, “Hastanede sıkı bir kontrol altındayız. Doktorumuz 5-6 gün içerisinde taburcu olabileceğimizi belirtti” dedi.

haberimizvar.net- Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan Seçkin Konaklar Oteli’nin yöneticisi ve 44 ülkenin üye olduğu Dünyanın En Güzel Koyları Birliği’nin iki dönem başkanlığını yapan, şu anda da genel sekreterliğini yürüten turizmci Galip Gür üç gün önce korona virüsüne yakalandığını ve testlerin pozitif çıktığını açıkladı. Ünlü turizmci, eşi Meral Gür’ün testinin de pozitif çıktığını belirtti.

 

‘SIKI BİR KONTROL ALTINDAYIZ’

 

Anter Haber sitesinin sahibi ve genel yayın yönetmeni Yaşar Anter’in haberine göre, 13-15 Mart tarihlerinde İstanbul’a gidip geldikten 3 gün sonra eşi ile birlikte ateşlenip şüphe üzerine özel bir hastaneye gittiklerini belirten Gür, alınan numunelerin gönderildiği testin pozitif çıktığını duyurdu. 1976 yılından beri turizmin içinde olduğunu vurgulayan Galip Gür, şimdiye kadar birçok krizin atlatıldığını ve bu sağlık krizinin de üstesinden gelineceği ümidini taşıdığını dile getirdi. Gür, “Beklemiyorduk, önce şaşkınlık ve şok geçirdik, hemen tedavi sürecine geçildi, şu anda özel hastanede sıkı bir kontrol altındayız. Doktorumuz tedaviye olumlu yanıt verdiğimizi söyledi, böyle giderse 5-6 gün içerisinde taburcu olabileceğimizi belirtti” dedi.

 

‘DOĞRU VAKALAR PAYLAŞILSIN’

 

Türkiye’nin çok kritik bir süreçten geçtiğini vurgulayan Gür, “Kimse sokağa çıkmasın, birbirine yaklaşmasın ve bilinen gerçek vakalar doğru bir şekilde kamuoyu ile paylaşılsın ki bu kişilerle temas halinde olanlar hızlı bir şekilde önlemini alsın. Korona virüse yakalanmak ille de ölmek anlamında değil. Moralimizi yüksek tutuyoruz. Herkesin bilgili ve bilinçli olması, birbirine zarar vermemesi gereken bir ortamdan geçiyoruz. Herkese bol sağlıklı günler diliyoruz. Sosyal medyadaki söylentilere değil resmi açıklamalara inanın” çağrısı yaptı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.