Ürdünlü zehir tacirine 7 yıl

ASAYİŞ 19.06.2020 - 18:25, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Ürdünlü zehir tacirine 7 yıl

Antalya'nın Alanya ilçesinde, Dubai'ye uyuşturucu sevkiyatı yaptığı iddiasıyla tutuklu yargılanan Ürdünlü Salam Nabeel (25), 7 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.

haberimizvar.net-Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, geçen yıl düzenledikleri operasyonda, Dubai'ye uyuşturucu sevkiyatı yaptıkları belirlenen Ürdünlü 2 şüpheliyi, yakalayarak, gözaltına aldı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada, çok sayıda uyuşturucu hap ve bir miktar kaçak nargile tütünü, metamfetamin, esrar ile tabanca ele geçirildi. Şüphelilerden Salam Nabeel tutuklanırken, diğeri sınır dışı edilmek üzere serbest bırakıldı. Nabeel hakkında 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan dava açıldı.    ‘İFTİRA ATILIYOR’ DEDİ Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın bugünkü karar duruşmasına, tutuklu sanık Salam Nabeel, avukatıyla birlikte katıldı. Dubai'ye uyuşturucu sevkiyatı yaptığı iddiasını reddeden Salam Nabeel, kendisine iftira atıldığını söyledi. Nabeel, “Bu ilacı doktor gözetiminde alıyordum. İlacın Türkiye'de sakıncalı olduğunu bilmiyordum. Başka yerden aldığıma dair bir delil de yoktur. 10 aydır tutukluyum. Tahliyemi ve beraatımı talep ederim" dedi. Mahkeme heyeti, Ürdünlü sanığı 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 7 yıl 2 ay hapis ile 14 bin 220 lira para cezasına çarptırdı.   
Antalya'nın Alanya ilçesinde, Dubai'ye uyuşturucu sevkiyatı yaptığı iddiasıyla tutuklu yargılanan Ürdünlü Salam Nabeel (25), 7 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.

haberimizvar.net-Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, geçen yıl düzenledikleri operasyonda, Dubai'ye uyuşturucu sevkiyatı yaptıkları belirlenen Ürdünlü 2 şüpheliyi, yakalayarak, gözaltına aldı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada, çok sayıda uyuşturucu hap ve bir miktar kaçak nargile tütünü, metamfetamin, esrar ile tabanca ele geçirildi. Şüphelilerden Salam Nabeel tutuklanırken, diğeri sınır dışı edilmek üzere serbest bırakıldı. Nabeel hakkında 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan dava açıldı. 

 

‘İFTİRA ATILIYOR’ DEDİ

Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın bugünkü karar duruşmasına, tutuklu sanık Salam Nabeel, avukatıyla birlikte katıldı. Dubai'ye uyuşturucu sevkiyatı yaptığı iddiasını reddeden Salam Nabeel, kendisine iftira atıldığını söyledi. Nabeel, “Bu ilacı doktor gözetiminde alıyordum. İlacın Türkiye'de sakıncalı olduğunu bilmiyordum. Başka yerden aldığıma dair bir delil de yoktur. 10 aydır tutukluyum. Tahliyemi ve beraatımı talep ederim" dedi. Mahkeme heyeti, Ürdünlü sanığı 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 7 yıl 2 ay hapis ile 14 bin 220 lira para cezasına çarptırdı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.