Uysal: Antalya için işbirliğine hazırız

TURİZM 11.11.2019 - 13:03, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Uysal: Antalya için işbirliğine hazırız

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya'nın kitle turizminde dünyanın sayılı destinasyonları arasında yer aldığını belirterek, “Ancak, bu kent 12 ay turizm gerçekleştirilecek her türlü potansiyele sahip. Bu potansiyeli ortaya çıkarmak, harekete geçirmek için her türlü işbirliğine hazırız" dedi

haberimizvar.net Belek Turizm Yatırımcılar Birliği (BETUYAB) Operasyon Sorumlusu Adnan Gürbüz, Başkan Uysal'ı makamında ziyaret etti. 2019'un BETUYAB'ın 30'uncu kuruluş yıldönümü olduğunu kaydeden Gürbüz, Belek turizmi ve birliğin çalışmaları hakkında Başkan Uysal'a bilgi verdi. Gürbüz, bölgenin anlatıldığı bir yayını da Başkan Uysal'a sundu. 'OLDTOWN' DERGİSİ TANITILDI Başkan Uysal ise ilk sayısı Muratpaşa Belediyesi'nce yayımlanan ve dünya çapında Antalya'nın tarihi kent merkezi Kaleiçi gibi yaşayan antik kentler için platform olarak işlev görecek 'OldTown' dergisini BETUYAB'la paylaştı. Bu yıl ilki gerçekleştirilen OldTown Forum-2019'da söz konusu yayın organının sürekli hale getirilmesinin kararlaştırıldığını belirten Başkan Uysal, derginin Kaleiçi gibi gündelik hayatın devam ettiği eski kent merkezlerine sahip şehirlerarasında bir ağ kurmak için devam eden çalışmaların en önemli çıktısı olduğunu söyledi. DİJİTAL TURİZM DESTEKLENECEK Muratpaşa Belediyesi öncülüğünde Kaleiçi merkezli devam eden turizm çalışmalarının dijital turizm merkezi gibi yeni projelerle destekleneceğini aktaran Başkan Uysal, Antalya'nın kitle turizminde dünyanın sayılı destinasyonları arasında yer aldığını söyledi. Başkan Uysal, “Ancak, bu kent 12 ay turizm gerçekleştirilecek her türlü potansiyele sahip. Bu potansiyeli ortaya çıkarmak, harekete geçirmek için her türlü işbirliğine hazırız" dedi OLD TOWN DERGİSİ Muratpaşa Belediyesi adına Başkan Uysal tarafından ilk sayısı yayımlanan ve 2 bin 500 baskı yapan dergi, Türkçe ve İngilizce hazırlandı. Dergi iki bölümden oluşuyor. Birinci bölümde Prof. Dr. Burhan Varkıvanç, şehir plancısı Namık Kemal Döleneken, Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL) Başkan Yardımcısı Mithat Kırayoğlu'nun kültür miras alanlarını korunmasına yönelik akademik bir tartışma yürütülürken ikinci bölümde bu yıl Kaleiçi OldTown Festivali'ne katılan şehirlerin tanıtımı yer alıyor. Dergi, 24 ülkeden 48 şehrin katılımıyla 11 Ekim'de gerçekleştirilen OldTown Forum'da alınan karar uyarınca 6 aylık dönemler halinde yayımlanacak.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya'nın kitle turizminde dünyanın sayılı destinasyonları arasında yer aldığını belirterek, “Ancak, bu kent 12 ay turizm gerçekleştirilecek her türlü potansiyele sahip. Bu potansiyeli ortaya çıkarmak, harekete geçirmek için her türlü işbirliğine hazırız" dedi

haberimizvar.net Belek Turizm Yatırımcılar Birliği (BETUYAB) Operasyon Sorumlusu Adnan Gürbüz, Başkan Uysal'ı makamında ziyaret etti. 2019'un BETUYAB'ın 30'uncu kuruluş yıldönümü olduğunu kaydeden Gürbüz, Belek turizmi ve birliğin çalışmaları hakkında Başkan Uysal'a bilgi verdi. Gürbüz, bölgenin anlatıldığı bir yayını da Başkan Uysal'a sundu.

'OLDTOWN' DERGİSİ TANITILDI

Başkan Uysal ise ilk sayısı Muratpaşa Belediyesi'nce yayımlanan ve dünya çapında Antalya'nın tarihi kent merkezi Kaleiçi gibi yaşayan antik kentler için platform olarak işlev görecek 'OldTown' dergisini BETUYAB'la paylaştı. Bu yıl ilki gerçekleştirilen OldTown Forum-2019'da söz konusu yayın organının sürekli hale getirilmesinin kararlaştırıldığını belirten Başkan Uysal, derginin Kaleiçi gibi gündelik hayatın devam ettiği eski kent merkezlerine sahip şehirlerarasında bir ağ kurmak için devam eden çalışmaların en önemli çıktısı olduğunu söyledi.

DİJİTAL TURİZM DESTEKLENECEK

Muratpaşa Belediyesi öncülüğünde Kaleiçi merkezli devam eden turizm çalışmalarının dijital turizm merkezi gibi yeni projelerle destekleneceğini aktaran Başkan Uysal, Antalya'nın kitle turizminde dünyanın sayılı destinasyonları arasında yer aldığını söyledi. Başkan Uysal, “Ancak, bu kent 12 ay turizm gerçekleştirilecek her türlü potansiyele sahip. Bu potansiyeli ortaya çıkarmak, harekete geçirmek için her türlü işbirliğine hazırız" dedi

OLD TOWN DERGİSİ

Muratpaşa Belediyesi adına Başkan Uysal tarafından ilk sayısı yayımlanan ve 2 bin 500 baskı yapan dergi, Türkçe ve İngilizce hazırlandı. Dergi iki bölümden oluşuyor. Birinci bölümde Prof. Dr. Burhan Varkıvanç, şehir plancısı Namık Kemal Döleneken, Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL) Başkan Yardımcısı Mithat Kırayoğlu'nun kültür miras alanlarını korunmasına yönelik akademik bir tartışma yürütülürken ikinci bölümde bu yıl Kaleiçi OldTown Festivali'ne katılan şehirlerin tanıtımı yer alıyor. Dergi, 24 ülkeden 48 şehrin katılımıyla 11 Ekim'de gerçekleştirilen OldTown Forum'da alınan karar uyarınca 6 aylık dönemler halinde yayımlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.