Uysal’dan sürpriz Ankara yolculuğu

SİYASET 18.08.2020 - 23:40, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Uysal’dan sürpriz Ankara yolculuğu

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal sosyal medyada Antalya’da olduğuna dair paylaşımlar yapılırken, gerçekte Ankara’da olduğu öğrenildi.

haberimizvar.net-Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın resmi sosyal medya hesabından makamda olduğuna dair paylaşımlar yapılırken, bugün saat 10.00’da Antalya’dan kalkan uçakla Ankara’ya gittiği öğrenildi. CHP Genel Merkezi’nde görüşmesi olmayan Başkan Uysal’ın Antalya’da görevinin başındaymış gibi sosyal medya paylaşımları yapılması dikkat çekti. SOSYAL MEDYA Başkan Uysal’ın bugün yaptığı paylaşımlardan biri fotoğrafıyla birlikte şöyle: “Sevgili komşularım; Kızılarık Mahallemizde yapılan asfalt yenileme çalışmalarımızı Muhtarımız Murat Kılınç’la birlikte yerinde inceledik. Toplam 22 bin metre yol ağı bulunan mahallemizde bugüne kadar 19 bin metrelik cadde ve sokağımızı 32 bin 600 ton asfalt kullanılarak yeniledik. Kalan, 3 bin metrelik cadde ve sokağımızı ise 4 bin 200 ton asfalt kullanılarak Ağustos’un son haftasına kadar yenilemiş olacağız.” Daha sonra ise, yine aynı hesaptan fotoğrafı ile birlikte, “Cumhuriyet Halk Partisi 25 ve 26. dönem Çanakkale Milletvekili ve Çanakkale Çan Belediye Başkanımız Bülent Öz’e nazik ziyaretleri için teşekkür ederim.”   
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal sosyal medyada Antalya’da olduğuna dair paylaşımlar yapılırken, gerçekte Ankara’da olduğu öğrenildi.

haberimizvar.net-Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın resmi sosyal medya hesabından makamda olduğuna dair paylaşımlar yapılırken, bugün saat 10.00’da Antalya’dan kalkan uçakla Ankara’ya gittiği öğrenildi. CHP Genel Merkezi’nde görüşmesi olmayan Başkan Uysal’ın Antalya’da görevinin başındaymış gibi sosyal medya paylaşımları yapılması dikkat çekti.

SOSYAL MEDYA

Başkan Uysal’ın bugün yaptığı paylaşımlardan biri fotoğrafıyla birlikte şöyle: “Sevgili komşularım; Kızılarık Mahallemizde yapılan asfalt yenileme çalışmalarımızı Muhtarımız Murat Kılınç’la birlikte yerinde inceledik. Toplam 22 bin metre yol ağı bulunan mahallemizde bugüne kadar 19 bin metrelik cadde ve sokağımızı 32 bin 600 ton asfalt kullanılarak yeniledik. Kalan, 3 bin metrelik cadde ve sokağımızı ise 4 bin 200 ton asfalt kullanılarak Ağustos’un son haftasına kadar yenilemiş olacağız.”

Daha sonra ise, yine aynı hesaptan fotoğrafı ile birlikte, “Cumhuriyet Halk Partisi 25 ve 26. dönem Çanakkale Milletvekili ve Çanakkale Çan Belediye Başkanımız Bülent Öz’e nazik ziyaretleri için teşekkür ederim.” 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.