Vakıfbank önünde Hamza Yerlikaya protestosu

GÜNDEM 03.07.2020 - 14:05, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Vakıfbank önünde Hamza Yerlikaya protestosu

Eski milli güreşçi Hamza Yerlikaya’nın Vakıfbank’a yönetim kurulu üyesi olarak atanmasını eleştiren LDP’liler, banka önünde güreşti, ardından da ‘liyakatimizi gösterdik’ diyerek iş başvurusunda bulundu.

haberimizvar.net-  Liberal Demokrat Parti (LDP) İzmir İl Başkanlığı, eski milli güreşçi Hamza Yerlikaya’nın Vakıfbank’a yönetim kurulu üyesi olarak atanmasını ilginç bir eylemle protesto etti. Güreşçi kıyafeti giyen LDP'lilier, Vakıfbank önünde güreştikten sonra bankaya giderek 'iş başvurusu'nda bulundu. LDP'liler güreşin sonunda şunları söyledi: "Vakıfbank Ege Bölge Müdürlüğü önüne geldik. Biz bu işte liyakatımız olduğunu düşünüyoruz. İyi güreşçileriz. Özgeçmişimizi aldık. Şimdi gidip iş başvurusunda bulunacağız." Dikkat çeken protesto LDP İzmir İl Başkanlığı'nın Twitter hesabından paylaşıldı. Paylaşımda 'Kıspetse olur' espirisi yapıldı.    NE OLMUŞTU? Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, geçtiğimiz ay Vakıfbank Yönetim Kurulu üyeliğine atanmıştı. Yerlikaya’nın ekonomi eğitimi almaması nedeniyle atama kamuoyunda tartışma yaratmıştı. Aynı zamanda Cumhurbaşkanı danışmanı da olan Yerlikaya'nın 3'üncü maaşı alacak olması da tepki çekmişti.
Eski milli güreşçi Hamza Yerlikaya’nın Vakıfbank’a yönetim kurulu üyesi olarak atanmasını eleştiren LDP’liler, banka önünde güreşti, ardından da ‘liyakatimizi gösterdik’ diyerek iş başvurusunda bulundu.

haberimizvar.net-  Liberal Demokrat Parti (LDP) İzmir İl Başkanlığı, eski milli güreşçi Hamza Yerlikaya’nın Vakıfbank’a yönetim kurulu üyesi olarak atanmasını ilginç bir eylemle protesto etti. Güreşçi kıyafeti giyen LDP'lilier, Vakıfbank önünde güreştikten sonra bankaya giderek 'iş başvurusu'nda bulundu.

LDP'liler güreşin sonunda şunları söyledi:

"Vakıfbank Ege Bölge Müdürlüğü önüne geldik. Biz bu işte liyakatımız olduğunu düşünüyoruz. İyi güreşçileriz. Özgeçmişimizi aldık. Şimdi gidip iş başvurusunda bulunacağız."

Dikkat çeken protesto LDP İzmir İl Başkanlığı'nın Twitter hesabından paylaşıldı. Paylaşımda 'Kıspetse olur' espirisi yapıldı.

 NE OLMUŞTU?

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, geçtiğimiz ay Vakıfbank Yönetim Kurulu üyeliğine atanmıştı.

Yerlikaya’nın ekonomi eğitimi almaması nedeniyle atama kamuoyunda tartışma yaratmıştı.

Aynı zamanda Cumhurbaşkanı danışmanı da olan Yerlikaya'nın 3'üncü maaşı alacak olması da tepki çekmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.