Vatandaşla dalga mı geçiyorsunuz?

GÜNDEM 26.11.2020 - 12:36, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Vatandaşla dalga mı geçiyorsunuz?

Ucuz market zincirince yer aldığı iddia edilen etiketler gündeme oturdu…

haberimizvar.net- Türkiye döviz kurlarının durdurulamayan yükselişiyle mücadele ederken bir yandan da bu yükseliş kendisini enflasyon üzerinde gösteriyor. Vatandaş artık semt pazarlarından bile alışveriş yapamazken bunun üzerine eklenen koronavirüs baskısı da milyonlarca insanın ucuz market zincirlerine yönelmesine neden oldu. Fakat bu açıdan sosyal medyada, bu marketlerde yer aldığı iddia edilen etiketler gündeme oturdu. Marketteki etiketlerde “indirim” adı altında 0.05 ve 0.10 kuruşluk indirimler yapıldığı görüldü. İşte o fotoğraflar ve yorumlar:  
Ucuz market zincirince yer aldığı iddia edilen etiketler gündeme oturdu…

haberimizvar.net- Türkiye döviz kurlarının durdurulamayan yükselişiyle mücadele ederken bir yandan da bu yükseliş kendisini enflasyon üzerinde gösteriyor.

Vatandaş artık semt pazarlarından bile alışveriş yapamazken bunun üzerine eklenen koronavirüs baskısı da milyonlarca insanın ucuz market zincirlerine yönelmesine neden oldu.

Fakat bu açıdan sosyal medyada, bu marketlerde yer aldığı iddia edilen etiketler gündeme oturdu. Marketteki etiketlerde “indirim” adı altında 0.05 ve 0.10 kuruşluk indirimler yapıldığı görüldü.

İşte o fotoğraflar ve yorumlar:

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.