Ve Nihat Kavşut da Akşener’le görüştü

SİYASET 20.08.2020 - 18:47, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Ve Nihat Kavşut da Akşener’le görüştü

İYİ Parti Antalya’nın 1 Eylül’de yapılacak 1’inci olağan kongresinde başkanlığa soyunanlardan biri olan Nihat Kavşut, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’le görüştü. Kavşut, sosyal medya hesabından bu görüşmeyi paylaştı.

haberimizvar.net- Resmen açıklamamış olsa da sosyal medya üzerinden İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı’na aday olduğunu ilan eden ve adaylığı nedeniyle yürüttüğü İl başkan yardımcılığı görevinden ayrılan Nihat Kavşut, Akşener’le yan yana çekildiği fotoğrafı da koyduğu sosyal medya hesabında, “ Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i ziyaret ettik. Yaklaşan il kongresi öncesi HİÇBİR İl Başkan Adayını DESTEKLEMEDİĞİNİ üzerine basa basa ifade etti. ‘Dört aday da benim için kıymetlidir hepsine eşit mesafedeyim, isteyen aday olsun, kazanan il başkanımdır kaybeden kardeşimdir’ dedi... Samimi, içten, güven veren ifadeleri için kendisine gönülden teşekkürler.” Açıklamasını yaptı.   BEKLEDİĞİ YANITI ALDI Kavşut’un paylaşımında özellikle ‘Hiçbir il başkanını desteklemediğini üzerine basa basa ifade etti’ cümlesine vurgu yapması, akıllara, “Genel Başkanıma soracağım, her adaya eşit mesafedeyim derse sonuna kadar adayım” şeklindeki sözlerini getirdi. İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’den beklediği yanıtı alan Nihat Kavşut bu paylaşımıyla rakiplerine, “1 Eylül’deki kongrede delegenin huzuruna ben de çıkacağım” mesajını net bir şekilde vermiş oldu.
İYİ Parti Antalya’nın 1 Eylül’de yapılacak 1’inci olağan kongresinde başkanlığa soyunanlardan biri olan Nihat Kavşut, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’le görüştü. Kavşut, sosyal medya hesabından bu görüşmeyi paylaştı.

haberimizvar.net- Resmen açıklamamış olsa da sosyal medya üzerinden İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı’na aday olduğunu ilan eden ve adaylığı nedeniyle yürüttüğü İl başkan yardımcılığı görevinden ayrılan Nihat Kavşut, Akşener’le yan yana çekildiği fotoğrafı da koyduğu sosyal medya hesabında, “

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i ziyaret ettik. Yaklaşan il kongresi öncesi

HİÇBİR İl Başkan Adayını DESTEKLEMEDİĞİNİ üzerine basa basa ifade etti. ‘Dört aday da benim için kıymetlidir hepsine eşit mesafedeyim, isteyen aday olsun, kazanan il başkanımdır kaybeden kardeşimdir’ dedi... Samimi, içten, güven veren ifadeleri için kendisine gönülden teşekkürler.” Açıklamasını yaptı.

 

BEKLEDİĞİ YANITI ALDI

Kavşut’un paylaşımında özellikle ‘Hiçbir il başkanını desteklemediğini üzerine basa basa ifade etti’ cümlesine vurgu yapması, akıllara, “Genel Başkanıma soracağım, her adaya eşit mesafedeyim derse sonuna kadar adayım” şeklindeki sözlerini getirdi. İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’den beklediği yanıtı alan Nihat Kavşut bu paylaşımıyla rakiplerine, “1 Eylül’deki kongrede delegenin huzuruna ben de çıkacağım” mesajını net bir şekilde vermiş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.