Xanthos koleksiyonu Oslo yolcusu

YAŞAM 27.10.2020 - 10:55, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Xanthos koleksiyonu Oslo yolcusu

Antalyalı modacı Fevzican Ceman'ı Xanthos adını verdiği koleksiyonu, Norveç'in Oslo kentinde düzenlenecek moda etkinliklerinde, dijital ortamda tanıtılacak.

haberimizvar.net- Xanthos koleksiyonunun imaj çekimlerini gerçekleştiren modacı Fevzican Ceman, ünlü mankenlerle çalıştı. Beş yıldızlı bir otelde düzenlenen fotoğraf çekimlerini fotoğrafçı Ehat Lekovic gerçekleştirdi. Koleksiyonun tanıtımını ise manken Ece Begüm Yücetan yaptı. Pandemi öncesi planlanan moda etkinlikleri kapsamında Norveç'in Oslo kentinde düzenlenecek moda etkinliklerinde tanıtılması planlanan 10 parçalık Xanthos koleksiyonu, dijital tanıtım platformunda yer alacak. Farklı ülmelerden seçilen 20 modacının koleksiyonlarının dijital defilelerle moda tutkunlarına sunulacağı Oslo moda etkinlikleri, dünya moda dünyasını buluşturacak. Antalya'nın tarihi şehri, Xanthos'un mimari yapısından esinlenerek koleksiyonunu tasarladığını anlatan Fevzican Ceman, “Antalya benim için çok özel bir şehir. Burada ortaya çıkardığım bir koleksiyonun Oslo'da düzenlenecek dijital tanıtımda yer alıyor olması beni çok mutlu ediyor. Fotoğraf çekimlerimiz bir hafta sürdü. Ortaya çok güzel sonuçlar çıktı. Şimdi sıra dijital defilede" diye konuştu. 
Antalyalı modacı Fevzican Ceman'ı Xanthos adını verdiği koleksiyonu, Norveç'in Oslo kentinde düzenlenecek moda etkinliklerinde, dijital ortamda tanıtılacak.

haberimizvar.net- Xanthos koleksiyonunun imaj çekimlerini gerçekleştiren modacı Fevzican Ceman, ünlü mankenlerle çalıştı. Beş yıldızlı bir otelde düzenlenen fotoğraf çekimlerini fotoğrafçı Ehat Lekovic gerçekleştirdi. Koleksiyonun tanıtımını ise manken Ece Begüm Yücetan yaptı.

Pandemi öncesi planlanan moda etkinlikleri kapsamında Norveç'in Oslo kentinde düzenlenecek moda etkinliklerinde tanıtılması planlanan 10 parçalık Xanthos koleksiyonu, dijital tanıtım platformunda yer alacak. Farklı ülmelerden seçilen 20 modacının koleksiyonlarının dijital defilelerle moda tutkunlarına sunulacağı Oslo moda etkinlikleri, dünya moda dünyasını buluşturacak.

Antalya'nın tarihi şehri, Xanthos'un mimari yapısından esinlenerek koleksiyonunu tasarladığını anlatan Fevzican Ceman, “Antalya benim için çok özel bir şehir. Burada ortaya çıkardığım bir koleksiyonun Oslo'da düzenlenecek dijital tanıtımda yer alıyor olması beni çok mutlu ediyor. Fotoğraf çekimlerimiz bir hafta sürdü. Ortaya çok güzel sonuçlar çıktı. Şimdi sıra dijital defilede" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.