Yemekhane kapandı, ama kumanya yok!

GÜNDEM 27.03.2020 - 15:50, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Yemekhane kapandı, ama kumanya yok!

Antalya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (AESOB), korona virüsünün yayılmasını önleme gerekçesiyle yemekhaneyi kapattı, ancak çalışanlarına iaşe bedeli ya da kumanya vermiyor.

haberimizvar.net-Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) yönetimi korona salgınından korunmaya yönelik çeşitli önlemler aldı ve uygulamaya koydu. AESOB Başkanı Adlıhan Dere imzasıyla yapılan açıklamaya göre çalışma saatleri azaltıldı. Buna göre AESOB binası çalışanları, üyelere 09.00-16.00 saatleri arasında hizmet verecek. AESOB’un virüs salgınıyla mücadele kapsamında aldığı, ama kamuya açıklamadığı başka uygulamalar da var. Bunlar arasında AESOB binasındaki dezenfekte işlemleri de yer aldı.   YEMEK DESTEĞİ VERİLMİYOR   Bir diğer karar ise AESOB binasındaki yemekhanenin kapatılması oldu. Kapatma gerekçesi olarak da çalışanların birbirleriyle yakın mesafeden iletişim kurmalarının olabildiğince azaltılmak istenmesi ifade ediliyor. Ancak yemekhanenin kapatılmasından sonra AESOB çalışanlarına yemek ya da kumanya desteği verilmedi. Bu konuda çalışanlara ve idari personele herhangi bir açıklama yapılmadığı da edinilen bilgiler arasında. Birlik çalışanları bir haftadır ya evlerinden getirdikleri kumanyayla idare ediyor ya da karnını doyurmak için mesai çıkışını bekliyor.  
Antalya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (AESOB), korona virüsünün yayılmasını önleme gerekçesiyle yemekhaneyi kapattı, ancak çalışanlarına iaşe bedeli ya da kumanya vermiyor.

haberimizvar.net-Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) yönetimi korona salgınından korunmaya yönelik çeşitli önlemler aldı ve uygulamaya koydu. AESOB Başkanı Adlıhan Dere imzasıyla yapılan açıklamaya göre çalışma saatleri azaltıldı. Buna göre AESOB binası çalışanları, üyelere 09.00-16.00 saatleri arasında hizmet verecek. AESOB’un virüs salgınıyla mücadele kapsamında aldığı, ama kamuya açıklamadığı başka uygulamalar da var. Bunlar arasında AESOB binasındaki dezenfekte işlemleri de yer aldı.

 

YEMEK DESTEĞİ VERİLMİYOR

 

Bir diğer karar ise AESOB binasındaki yemekhanenin kapatılması oldu. Kapatma gerekçesi olarak da çalışanların birbirleriyle yakın mesafeden iletişim kurmalarının olabildiğince azaltılmak istenmesi ifade ediliyor. Ancak yemekhanenin kapatılmasından sonra AESOB çalışanlarına yemek ya da kumanya desteği verilmedi. Bu konuda çalışanlara ve idari personele herhangi bir açıklama yapılmadığı da edinilen bilgiler arasında. Birlik çalışanları bir haftadır ya evlerinden getirdikleri kumanyayla idare ediyor ya da karnını doyurmak için mesai çıkışını bekliyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.