YKS ertelendi, üniversitelerde tatil uzadı

GÜNDEM 26.03.2020 - 13:29, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

YKS ertelendi, üniversitelerde tatil uzadı

YÖK Başkanı Yekta saraç uzaktan eğitim sürecine yönelik açıklamalarda bulunuyor.

haberimizvar.net-Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Yekta Saraç,Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ertelendiğini bildirdi. Saraç'ın aktardığına göre, sınav 25-26 Temmuz tarihlerinde yapılacak. YÖK Başkanı Yekta Saraç, uzaktan eğitim sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. Saraç, "Üniversitelerde bahar döneminde yüz yüze eğitim yapılmayacaktır" diye konuştu. Saraç ayrıca, soruların kapsamı ve alanlarının Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte onlardan gelen tekliflere göre şekilleneceğini söyledi.   UZAKTAN EĞİTİM AÇIKLAMASI   Üniversitelerde bahar döneminde de yüz yüze eğitim yapılmayacağını da bildiren Saraç, "Bu sene bahar dönemi eğitim öğretim sürecini sadece uzaktan eğitim, açık öğretim ve dijital öğretimle sürdürmeye karar verdik" dedi. Saraç, şöyle konuştu: "Uzaktan eğitim, açık öğretim ve dijital öğretimle sunulamayacak program, ders ve uygulamalı dersler yaz aylarında tamamlanacak."
YÖK Başkanı Yekta saraç uzaktan eğitim sürecine yönelik açıklamalarda bulunuyor.

haberimizvar.net-Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Yekta Saraç,Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ertelendiğini bildirdi. Saraç'ın aktardığına göre, sınav 25-26 Temmuz tarihlerinde yapılacak.

YÖK Başkanı Yekta Saraç, uzaktan eğitim sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. Saraç, "Üniversitelerde bahar döneminde yüz yüze eğitim yapılmayacaktır" diye konuştu. Saraç ayrıca, soruların kapsamı ve alanlarının Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte onlardan gelen tekliflere göre şekilleneceğini söyledi.

 

UZAKTAN EĞİTİM AÇIKLAMASI

 

Üniversitelerde bahar döneminde de yüz yüze eğitim yapılmayacağını da bildiren Saraç, "Bu sene bahar dönemi eğitim öğretim sürecini sadece uzaktan eğitim, açık öğretim ve dijital öğretimle sürdürmeye karar verdik" dedi.

Saraç, şöyle konuştu:

"Uzaktan eğitim, açık öğretim ve dijital öğretimle sunulamayacak program, ders ve uygulamalı dersler yaz aylarında tamamlanacak."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.