YKS tercihleri 6-14 Ağustos'ta

EĞİTİM 21.07.2020 - 16:08, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

YKS tercihleri 6-14 Ağustos'ta

ÖSYM Başkanı: Tercihler 6-14 Ağustos arasında, kontenjan kılavuzu bugün yayınlanacak.

haberimizvar.net- Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Halis Aygün, Yükseköğretim Kurumlar Sınavı tercihlerinin 6-14 Ağustos’ta yapılacağını duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Aygün, “2020-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu’nu bugün yayımlayacağız. 2020-YKS tercihleri 6 Ağustos tarihinde başlayacaktır. Adaylarımız tercihlerini 6-14 Ağustos tarihleri arasında http://ais.osym.gov.tr’den yapacaklardır. Adaylarımıza hayırlı olmasını dilerim” ifadelerini kullandı. KILAVUZ YAYINDA 2020-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu da yayınlandı. Kılavuz 24 Temmuz’a kadar http://www.osym.gov.tr adresinde incelenebilecek.    
ÖSYM Başkanı: Tercihler 6-14 Ağustos arasında, kontenjan kılavuzu bugün yayınlanacak.

haberimizvar.net- Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Halis Aygün, Yükseköğretim Kurumlar Sınavı tercihlerinin 6-14 Ağustos’ta yapılacağını duyurdu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Aygün, “2020-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu’nu bugün yayımlayacağız. 2020-YKS tercihleri 6 Ağustos tarihinde başlayacaktır. Adaylarımız tercihlerini 6-14 Ağustos tarihleri arasında http://ais.osym.gov.tr’den yapacaklardır. Adaylarımıza hayırlı olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

KILAVUZ YAYINDA

2020-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu da yayınlandı. Kılavuz 24 Temmuz’a kadar http://www.osym.gov.tr adresinde incelenebilecek.

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.