YÖREX’e korona rötarı

YEREL 07.07.2020 - 12:41, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

YÖREX’e korona rötarı

Türkiye’nin en çok sevilen organizasyonu olan Yöresel Ürünler Fuarı’nın (YÖREX) fuarının 11’incisi pandemi sürecine takıldı. 21-25 Ekim’de yapılması planlanan fuar, gelişmelere göre Nisan ayı sonuna ya da daha ileri bir tarihe ertelenecek

haberimizvar.net- Antalya Ticaret Borsası (ATB) tarafından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteğiyle 2010 yılında başlatılan ve bu yıl 11’incisi gerçekleştirilecek Yöresel Ürünler Fuarı’nın (YÖREX) pandemi süreci nedeniyle ertelenmesi gündeme geldi. Bu yıl 21-25 Ekim tarihlerinde yapılması planlanan YÖREX’in, koronavirüs salgını ve alınan önlemler nedeniyle bu tarihte yapılamayacağı ve daha ileri bir tarihe ertelenebileceği belirtildi.   NİSAN SONU YA DA DAHA SONRAYA Konuyla ilgili haberimizvar.net’e açıklama yapan Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, bu ayın sonuna doğru bir değerlendirme yaptıktan sonra fuarın tarihine ilişkin karar vereceklerini söyledi. Çandır, “Çok büyük bir ihtimalle 2021 Nisan ayı sonuna erteleyebiliriz. Tabi bunu pandemi sürecinde yaşanacak gelişmelere göre değerlendireceğiz. Belki daha ileri bir tarihe de erteleyebiliriz” diye konuştu. . TÜRKİYE’NİN EN SEVİLEN FUARI Bu yıl 11’incisi gerçekleştirilecek olan YÖREX Türkiye’nin en çcok sevilen fuarı olarak biliniyor. Anadolu’nun tüm renklerini, lezzetlerini, ürünlerini biraraya getiren fuar, başladığı tarihten bu yana yöresel ürünlerin farkındalığını artırmada ve ürünlere coğrafi işaret alınmasında önemli bir rol üstlendi. 11 yıl önce  sadece 40 ilin katıldığı ve 24 bin kişinin ziyaret ettiği YÖREX’in, geçtiğimiz yıl yapılan 10’usunda 'in 81 ilden katılım oldu ve ziyaretçi sayısı da 250 bini aştı.        
Türkiye’nin en çok sevilen organizasyonu olan Yöresel Ürünler Fuarı’nın (YÖREX) fuarının 11’incisi pandemi sürecine takıldı. 21-25 Ekim’de yapılması planlanan fuar, gelişmelere göre Nisan ayı sonuna ya da daha ileri bir tarihe ertelenecek

haberimizvar.net- Antalya Ticaret Borsası (ATB) tarafından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteğiyle 2010 yılında başlatılan ve bu yıl 11’incisi gerçekleştirilecek Yöresel Ürünler Fuarı’nın (YÖREX) pandemi süreci nedeniyle ertelenmesi gündeme geldi. Bu yıl 21-25 Ekim tarihlerinde yapılması planlanan YÖREX’in, koronavirüs salgını ve alınan önlemler nedeniyle bu tarihte yapılamayacağı ve daha ileri bir tarihe ertelenebileceği belirtildi.

 

NİSAN SONU YA DA DAHA SONRAYA

Konuyla ilgili haberimizvar.net’e açıklama yapan Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, bu ayın sonuna doğru bir değerlendirme yaptıktan sonra fuarın tarihine ilişkin karar vereceklerini söyledi. Çandır, “Çok büyük bir ihtimalle 2021 Nisan ayı sonuna erteleyebiliriz. Tabi bunu pandemi sürecinde yaşanacak gelişmelere göre değerlendireceğiz. Belki daha ileri bir tarihe de erteleyebiliriz” diye konuştu.

.

TÜRKİYE’NİN EN SEVİLEN FUARI

Bu yıl 11’incisi gerçekleştirilecek olan YÖREX Türkiye’nin en çcok sevilen fuarı olarak biliniyor. Anadolu’nun tüm renklerini, lezzetlerini, ürünlerini biraraya getiren fuar, başladığı tarihten bu yana yöresel ürünlerin farkındalığını artırmada ve ürünlere coğrafi işaret alınmasında önemli bir rol üstlendi. 11 yıl önce  sadece 40 ilin katıldığı ve 24 bin kişinin ziyaret ettiği YÖREX’in, geçtiğimiz yıl yapılan 10’usunda 'in 81 ilden katılım oldu ve ziyaretçi sayısı da 250 bini aştı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.