Yüz yüze eğitim bir eğitimcinin daha hayatını aldı

EĞİTİM 17.11.2020 - 10:55, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Yüz yüze eğitim bir eğitimcinin daha hayatını aldı

Tartışmalı başlayan yüz yüze eğitim nedeniyle bir eğitimci daha hayatını kaybetti. Koranavirüse yakalanan Diyarbakır Kayapınar Ahmed-i Hani Lisesi’nde görevli öğretmen Cengiz Tekdal, vefat etti

haberimizvar.net- Gerekli önlemler alınmadan başlayan yüz yüze eğitim, bir öğretmenin daha hayatını aldı. Özellikle sendikalar, ‘maske, hijyen, sosyal mesafe’ gibi önlemlerin tamamen sağlanmasından sonra yüz yüze eğitime geçilmesini önermiş, fakat Milli Eğitim Bakanlığı bu uyarılara kulak asmamıştı. Yüz yüze eğitimden sonra koronavirüse yakalanan Diyarbakır Kayapınar Ahmed-i Hani Lisesi’nde görevli öğretmen Eğitim-Sen üyesi Cengiz Tekdal hayatını kaybetti.  BAKANLIKTAN AÇIKLAMA BEKLİYORUZ  Tekdal’ın ihmal nedeniyle hayatını kaybettiğini belirrten Eğitim-Sen Antalya Şube Başkanı Nurettin Sönmez, “Eğitim emekçilerinin, ailesinin ve öğrencilerinin acısını yürekten paylaşıyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı tüm eğitim emekçisi arkadaşlarımızın, öğrencilerimizin sağlığından sorumludur. Salgının okullara etkisini acilen açıklamak, gerekli önlemleri almak zorundadır”  dedi. 
Tartışmalı başlayan yüz yüze eğitim nedeniyle bir eğitimci daha hayatını kaybetti. Koranavirüse yakalanan Diyarbakır Kayapınar Ahmed-i Hani Lisesi’nde görevli öğretmen Cengiz Tekdal, vefat etti

haberimizvar.net- Gerekli önlemler alınmadan başlayan yüz yüze eğitim, bir öğretmenin daha hayatını aldı. Özellikle sendikalar, ‘maske, hijyen, sosyal mesafe’ gibi önlemlerin tamamen sağlanmasından sonra yüz yüze eğitime geçilmesini önermiş, fakat Milli Eğitim Bakanlığı bu uyarılara kulak asmamıştı. Yüz yüze eğitimden sonra koronavirüse yakalanan Diyarbakır Kayapınar Ahmed-i Hani Lisesi’nde görevli öğretmen Eğitim-Sen üyesi Cengiz Tekdal hayatını kaybetti. 
BAKANLIKTAN AÇIKLAMA BEKLİYORUZ 
Tekdal’ın ihmal nedeniyle hayatını kaybettiğini belirrten Eğitim-Sen Antalya Şube Başkanı Nurettin Sönmez, “Eğitim emekçilerinin, ailesinin ve öğrencilerinin acısını yürekten paylaşıyoruz.
Milli Eğitim Bakanlığı tüm eğitim emekçisi arkadaşlarımızın, öğrencilerimizin sağlığından sorumludur. Salgının okullara etkisini acilen açıklamak, gerekli önlemleri almak zorundadır”  dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.