Yüz yüze eğitimde son karar kabine toplantısından çıkacak

EĞİTİM 05.10.2020 - 13:50, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Yüz yüze eğitimde son karar kabine toplantısından çıkacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak kabinede Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un sunum yapacağı bildirilirken, yüz yüze eğitim ile ilgili son kararın buradan çıkacağı bildirildi.

haberimizvar.net- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında bugün kabine toplantısı gerçekleştirilecek.  Toplantıda Bilim Kurulu'nca yüz yüze eğitime başlanılması önerilen 2, 8 ve 12. sınıfların durumları masaya yatırılacak. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk toplantıda bir sunum yapacak. Sınır ötesi teskere, Libya, Doğu Akdeniz, Azerbaycan, korona virüsle mücadele ve aşı çalışmaları bugün kabinenin gündemindeki konulardan olacak.  Toplantı saat 15:00’te başlayacak. Toplantının tamamlanmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın saat 19:00’dan sonra açıklamalarda bulunması bekleniyor.   CUMHURBAŞKANLIĞI KABİNESİ KİMLER VAR? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak kabinede yer alan isimler şu şekilde: – Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay – Adalet Bakanı Abdulhamit Gül – Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk – Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum – Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu – Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez – Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu – Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak – İçişleri Bakanı Süleyman Soylu – Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy – Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk – Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar – Sağlık Bakanı Fahrettin Koca – Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank – Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli – Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan – Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu  
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak kabinede Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un sunum yapacağı bildirilirken, yüz yüze eğitim ile ilgili son kararın buradan çıkacağı bildirildi.

haberimizvar.net- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında bugün kabine toplantısı gerçekleştirilecek. 

Toplantıda Bilim Kurulu'nca yüz yüze eğitime başlanılması önerilen 2, 8 ve 12. sınıfların durumları masaya yatırılacak. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk toplantıda bir sunum yapacak.

Sınır ötesi teskere, Libya, Doğu Akdeniz, Azerbaycan, korona virüsle mücadele ve aşı çalışmaları bugün kabinenin gündemindeki konulardan olacak. 

Toplantı saat 15:00’te başlayacak. Toplantının tamamlanmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın saat 19:00’dan sonra açıklamalarda bulunması bekleniyor.

 

CUMHURBAŞKANLIĞI KABİNESİ KİMLER VAR?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak kabinede yer alan isimler şu şekilde:

– Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay
– Adalet Bakanı Abdulhamit Gül
– Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk
– Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum
– Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu
– Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez
– Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu
– Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak
– İçişleri Bakanı Süleyman Soylu
– Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy
– Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk
– Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar
– Sağlık Bakanı Fahrettin Koca
– Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank
– Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli
– Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan
– Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.