'Zarar gören çiftçinin borcu silinmeli'

SİYASET 07.01.2020 - 15:01, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

'Zarar gören çiftçinin borcu silinmeli'

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek son günlerde Antalya’nın doğusunu da etkisi altına alan olumsuz hava koşullarından zarar gören vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi için çağrıda bulundu.

habrimizvar.net-Gazipaşa, Serik başta olmak üzere Alanya ve Manavgat’ta da etkisini gösteren olumsuz hava koşulları ve yaşanan su baskınları nedeniyle zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten CHP’li Rafet Zeybek “Olumsuz hava koşulları nedeniyle evleri, işyerleri, sera ve tarım alanları zarar gören vatandaşlarımızın zararları biran önce tespit edilip, zararları giderilmelidir. Dere taşkınlarına karşı gerekli önlemler bakanlık tarafından alınmalı, doğayı ranta kurban etmenin tehlikesini ne yazık ki bu taşkınlarla birebir yaşamak durumunda kaldık.” dedi. FIRTINA ÜRETİCİYİ İYİCE ZOR DURUMDA BIRAKTI Fırtına nedeniyle zarar gören çiftçilerin uğradıkları zararlara da değinen CHP Milletvekili Zeybek, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik krizde hali hazırda zor durumda olan çiftçilerimizin bir de fırtına nedeniyle zarara uğramasının üreticiyi iyice zor durumda bırakacağını ifade etti. CHP’li Zeybek son olarak açıklamasında “Zarar gören çiftçilerimizin kredi borçları ertelenmeli ve gerekirse bu borçlar silinmelidir, maliyet artışları ile ekonomik krizle tarlasında, bahçesinde, serasında zorlukla üretime devam eden sigortalı ya da sigortasız tüm çiftçilerimize ayrım yapılmaksızın tüm kolaylıklar sağlanmalıdır.” dedi.
CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek son günlerde Antalya’nın doğusunu da etkisi altına alan olumsuz hava koşullarından zarar gören vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi için çağrıda bulundu.

habrimizvar.net-Gazipaşa, Serik başta olmak üzere Alanya ve Manavgat’ta da etkisini gösteren olumsuz hava koşulları ve yaşanan su baskınları nedeniyle zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten CHP’li Rafet Zeybek “Olumsuz hava koşulları nedeniyle evleri, işyerleri, sera ve tarım alanları zarar gören vatandaşlarımızın zararları biran önce tespit edilip, zararları giderilmelidir. Dere taşkınlarına karşı gerekli önlemler bakanlık tarafından alınmalı, doğayı ranta kurban etmenin tehlikesini ne yazık ki bu taşkınlarla birebir yaşamak durumunda kaldık.” dedi.

FIRTINA ÜRETİCİYİ İYİCE ZOR DURUMDA BIRAKTI

Fırtına nedeniyle zarar gören çiftçilerin uğradıkları zararlara da değinen CHP Milletvekili Zeybek, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik krizde hali hazırda zor durumda olan çiftçilerimizin bir de fırtına nedeniyle zarara uğramasının üreticiyi iyice zor durumda bırakacağını ifade etti. CHP’li Zeybek son olarak açıklamasında “Zarar gören çiftçilerimizin kredi borçları ertelenmeli ve gerekirse bu borçlar silinmelidir, maliyet artışları ile ekonomik krizle tarlasında, bahçesinde, serasında zorlukla üretime devam eden sigortalı ya da sigortasız tüm çiftçilerimize ayrım yapılmaksızın tüm kolaylıklar sağlanmalıdır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.