Ziya Selçuk'tan LGS açıklaması

GÜNDEM 03.04.2020 - 18:16, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Ziya Selçuk'tan LGS açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Liselere Giriş Sınavı Başvuruları (LGS) hakkında açıklama yaptı.

haberimizvar.net-LGS başvuruları, yurt dışında e-Okul'a kayıtlı olmayan okullardakiler hariç tüm 8. sınıf öğrencileri için Bakanlık tarafından merkezi yapılacak. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Sevgili gençler, 2020 LGS kapsamında 7 Haziran’da yapacağımız merkezi sınav için başvuru kılavuzuna http://meb.gov.tr internet sitemizden ulaşabilirsiniz. Sizler için tüm detayları düşünüyoruz. Örnek sorular ve yayınlarla yanınızda olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. 
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Liselere Giriş Sınavı Başvuruları (LGS) hakkında açıklama yaptı.

haberimizvar.net-LGS başvuruları, yurt dışında e-Okul'a kayıtlı olmayan okullardakiler hariç tüm 8. sınıf öğrencileri için Bakanlık tarafından merkezi yapılacak.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Sevgili gençler, 2020 LGS kapsamında 7 Haziran’da yapacağımız merkezi sınav için başvuru kılavuzuna http://meb.gov.tr internet sitemizden ulaşabilirsiniz. Sizler için tüm detayları düşünüyoruz. Örnek sorular ve yayınlarla yanınızda olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.