Hakim yargıladığı oyuncuyla fotoğraf çektirdi

GÜNDEM 22.09.2019 - 18:06, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Hakim yargıladığı oyuncuyla fotoğraf çektirdi

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’u yargılayan hakim oyuncuyla fotoğraf çektirdi. Sonra da sosyal medya hesabından “Perşembe’nin sürprizi” diye paylaştı.

HABERİMİZ VAR – Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un, 2012 ve 2013 yılları arasında sahte fatura kullandığı iddiasıyla “vergi usül kanuna muhalefet” suçundan 6 yıldan 10 yıla kadar hapis istemi istenen dava geçen gün Anadolu 13. Asliye Ceza Mahkemesinde görüldü. Tatlıtuğ savunmasında, “Yargılanmamın sebebi olan faturaların sahte olması söz konusu olsaydı ben çok yüksek meblağlarla ödeme yapmazdım. Mali müşavirliğimi yapan şahsın bana sahte faturalar verdiğini bilmiyordum” diyerek beraatını istedi. WHATSAPP’TA PAYLAŞTI Sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraf ise çok konuşulacak cinsten. EnSonHaber sitesinin haberine göre; davanın hakimi, Kıvanç Tatlıtuğ ile fotoğraf çektirdi. Hakim fotoğrafı Facebook hikayesinden “Perşembe’nin sürprizi” notuyla paylaştı. (Haber Merkezi)  
Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’u yargılayan hakim oyuncuyla fotoğraf çektirdi. Sonra da sosyal medya hesabından “Perşembe’nin sürprizi” diye paylaştı.

HABERİMİZ VAR – Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un, 2012 ve 2013 yılları arasında sahte fatura kullandığı iddiasıyla “vergi usül kanuna muhalefet” suçundan 6 yıldan 10 yıla kadar hapis istemi istenen dava geçen gün Anadolu 13. Asliye Ceza Mahkemesinde görüldü. Tatlıtuğ savunmasında, “Yargılanmamın sebebi olan faturaların sahte olması söz konusu olsaydı ben çok yüksek meblağlarla ödeme yapmazdım. Mali müşavirliğimi yapan şahsın bana sahte faturalar verdiğini bilmiyordum” diyerek beraatını istedi.

WHATSAPP’TA PAYLAŞTI

Sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraf ise çok konuşulacak cinsten. EnSonHaber sitesinin haberine göre; davanın hakimi, Kıvanç Tatlıtuğ ile fotoğraf çektirdi. Hakim fotoğrafı Facebook hikayesinden “Perşembe’nin sürprizi” notuyla paylaştı. (Haber Merkezi)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.