Halkımızın aklıyla dalga geçiyorsunuz !

GÜNDEM 05.07.2020 - 13:40, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Halkımızın aklıyla dalga geçiyorsunuz !

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, geçtiğimiz gün TÜİK’in açıkladığı Haziran ayı enflasyon rakamlarının gerçeği yansıtmadığını ileri sürdü.

haberimizvar.net- Haziran ayı enflasyonunun yüzde 12.62 olarak açıklandığını belirten Şahin, memur ve emekli maaşlarına düşük zam yapılabilmesi için enflasyonun düşük gösterildiğini savundu. Şahin bununla ilgili tepkisini sosyal medya hesabında şöyle dile getirdi:   “BAKAN DAMAT ALBAYRAK, NEREDEN ALIŞVERİŞ YAPIYORSAN BİZEDE SÖYLE! TÜİK enflasyon rakamlarını açıklamış, yüzde 12,62 çıkmış. Bu sipariş rakamlar sadece işçi, memur ve emekli maaşlarına düşük zam yapmak içindir. Geçen sene 100 liraya aldığımız ürünleri bu yıl 155.50 liraya alıyorsak enflasyon nasıl yüzde 12.62 olur ? Yıllardır halkımızın aklıyla dalga geçiyorsunuz. Bu verileri açıklarken nerden alışveriş yapıyorsanız bize de söyleyin oradan alalım. Damat Albayrak buyursun gelsin beraber pazara markete gidelim, halkımıza sokağa soralım. Saraydan talimatla açıklattığınız enflasyon rakamlarını reddediyoruz. “    
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, geçtiğimiz gün TÜİK’in açıkladığı Haziran ayı enflasyon rakamlarının gerçeği yansıtmadığını ileri sürdü.

haberimizvar.net- Haziran ayı enflasyonunun yüzde 12.62 olarak açıklandığını belirten Şahin, memur ve emekli maaşlarına düşük zam yapılabilmesi için enflasyonun düşük gösterildiğini savundu. Şahin bununla ilgili tepkisini sosyal medya hesabında şöyle dile getirdi:

 

“BAKAN DAMAT ALBAYRAK, NEREDEN ALIŞVERİŞ YAPIYORSAN BİZEDE SÖYLE!

TÜİK enflasyon rakamlarını açıklamış, yüzde 12,62 çıkmış. Bu sipariş rakamlar sadece işçi, memur ve emekli maaşlarına düşük zam yapmak içindir. Geçen sene 100 liraya aldığımız ürünleri bu yıl 155.50 liraya alıyorsak enflasyon nasıl yüzde 12.62 olur ? Yıllardır halkımızın aklıyla dalga geçiyorsunuz. Bu verileri açıklarken nerden alışveriş yapıyorsanız bize de söyleyin oradan alalım. Damat Albayrak buyursun gelsin beraber pazara markete gidelim, halkımıza sokağa soralım. Saraydan talimatla açıklattığınız enflasyon rakamlarını reddediyoruz. “  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.