Hayatı, yeşil sahada aydınlandı

SPOR 31.10.2019 - 11:58, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Hayatı, yeşil sahada aydınlandı

Tarlada mısır silajı yaparken, ayağını makineye kaptırması sonucu sağ bacağı kesilen Abdullah Ersoy'un (25) hayatı, protez aldığı işletme sahibinin önerisiyle başladığı ampute futbolla değişti. Milli oyuncu olan Ersoy, "Milli takım formasını uzun yıllar giyip, şampiyonluk yaşamak istiyorum" dedi

haberimizvar.net Bursa'da yaşayan Abdullah Ersoy, lise eğitiminin ardından ailesine destek için kuzeninin kentteki tarlasında çalışmaya gitti. 7 yıl önce mısır silajı yapımında çalışırken, ayağını makineye kaptıran Ersoy'un sağ bacağı kesildi. 5 aylık tedavi süreci sonrası protez takmaya başlayan Ersoy, bu süreçte medikal ürün satışı yapılan firmanın sahibinin yönlendirmesiyle ampute futbola başladı. Kaza sonrası içe kapanık hale geldiğini anlatan Ersoy, ampute futbolun, yaşamında çok önemli değişiklikler sağladığını söyledi. Bursa'daki takımından ODTÜ Spor Kulübü'ne transfer olduğunu ve Ankara'da yaşamaya başladığını anlatan Ersoy, Ampute Futbol Milli Takımı'nın kampına 2 kez davet edildiğini söyledi. ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM Hayallerinden de bahseden Abdullah Ersoy, "Ampute futbola başladım ve şimdi milli takım kampındayım. Protez aldığım medikalcinin tavsiyesiyle ampute futbola başladım. Ben de futbol oynamak istedim. Kaza nedeniyle içime kapanmıştım, futbol yeniden hayata tutunmamı sağladı. Benim için çok iyi oldu. Milli takım formasını uzun yıllar giyip şampiyonluk yaşamak istiyorum" diye konuştu.       
Tarlada mısır silajı yaparken, ayağını makineye kaptırması sonucu sağ bacağı kesilen Abdullah Ersoy'un (25) hayatı, protez aldığı işletme sahibinin önerisiyle başladığı ampute futbolla değişti. Milli oyuncu olan Ersoy, "Milli takım formasını uzun yıllar giyip, şampiyonluk yaşamak istiyorum" dedi

haberimizvar.net Bursa'da yaşayan Abdullah Ersoy, lise eğitiminin ardından ailesine destek için kuzeninin kentteki tarlasında çalışmaya gitti. 7 yıl önce mısır silajı yapımında çalışırken, ayağını makineye kaptıran Ersoy'un sağ bacağı kesildi. 5 aylık tedavi süreci sonrası protez takmaya başlayan Ersoy, bu süreçte medikal ürün satışı yapılan firmanın sahibinin yönlendirmesiyle ampute futbola başladı. Kaza sonrası içe kapanık hale geldiğini anlatan Ersoy, ampute futbolun, yaşamında çok önemli değişiklikler sağladığını söyledi. Bursa'daki takımından ODTÜ Spor Kulübü'ne transfer olduğunu ve Ankara'da yaşamaya başladığını anlatan Ersoy, Ampute Futbol Milli Takımı'nın kampına 2 kez davet edildiğini söyledi.

ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM

Hayallerinden de bahseden Abdullah Ersoy, "Ampute futbola başladım ve şimdi milli takım kampındayım. Protez aldığım medikalcinin tavsiyesiyle ampute futbola başladım. Ben de futbol oynamak istedim. Kaza nedeniyle içime kapanmıştım, futbol yeniden hayata tutunmamı sağladı. Benim için çok iyi oldu. Milli takım formasını uzun yıllar giyip şampiyonluk yaşamak istiyorum" diye konuştu. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.