Hayırseverlerin eğitime katkısı sürüyor

EĞİTİM 29.05.2020 - 15:14, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Hayırseverlerin eğitime katkısı sürüyor

Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nun çağrısına kulak veren Antalyalı hayırseverler eğitime katkı sunmaya devam ediyor.

haberimizvar.net-Vali Münir Karaloğlu hayırsever Ali Uyaroğlu ile Kepez ilçesi Kütükçü mahallesinde 20 derslikli ilkokul için protokol imzaladı. Antalya Valiliği'nde düzenlenen protokol törenine Vali Münir Karaloğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, İl Müftüsü Osman Artan ve hayırsever Ali Uyaroğlu katıldı. Kepez ilçesi Kütükçü mahallesine yapılacak 20 derslikli ilkokula 'Ramazan- Ali Uyaroğlu İlkokulu' ismi verilecek. İlkokul tamamlandığında bölgede ikili eğitim yapan 567 öğrencili Şehit İbrahim Barış Yurtseven İlkokulu ve 522 öğrencili Şehit İbrahim Barış Yurtseven Ortaokulu/İmam Hatip Ortaokul tekli eğitim sistemine geçecek. Daha önce Antalya'da birçok cami, öğrenci yurtları, İmam Hatip ortaokulu olmak üzere hayır kurumları inşa eden hayırsevere teşekkür eden Vali Münir Karaloğlu, ilkokulun da bir an önce bitirilmesini temenni ederek hayırseverin yaptığı hayırların kabul olmasını diledi. Okul protokolünün imzalanmasının ardından Vali Münir Karaloğlu, hayırsever Ali Uyaroğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdi. 
Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nun çağrısına kulak veren Antalyalı hayırseverler eğitime katkı sunmaya devam ediyor.

haberimizvar.net-Vali Münir Karaloğlu hayırsever Ali Uyaroğlu ile Kepez ilçesi Kütükçü mahallesinde 20 derslikli ilkokul için protokol imzaladı. Antalya Valiliği'nde düzenlenen protokol törenine Vali Münir Karaloğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, İl Müftüsü Osman Artan ve hayırsever Ali Uyaroğlu katıldı.


Kepez ilçesi Kütükçü mahallesine yapılacak 20 derslikli ilkokula 'Ramazan- Ali Uyaroğlu İlkokulu' ismi verilecek.


İlkokul tamamlandığında bölgede ikili eğitim yapan 567 öğrencili Şehit İbrahim Barış Yurtseven İlkokulu ve 522 öğrencili Şehit İbrahim Barış Yurtseven Ortaokulu/İmam Hatip Ortaokul tekli eğitim sistemine geçecek.


Daha önce Antalya'da birçok cami, öğrenci yurtları, İmam Hatip ortaokulu olmak üzere hayır kurumları inşa eden hayırsevere teşekkür eden Vali Münir Karaloğlu, ilkokulun da bir an önce bitirilmesini temenni ederek hayırseverin yaptığı hayırların kabul olmasını diledi.


Okul protokolünün imzalanmasının ardından Vali Münir Karaloğlu, hayırsever Ali Uyaroğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.