Hep birlikte aynı inanç ve kararlılıkla

SİYASET 23.12.2019 - 13:03, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Hep birlikte aynı inanç ve kararlılıkla

Hafta sonu gerçekleyen kongre sonrası yeniden seçilen CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, “Hep birlikte aynı inanç ve kararlılıkla daha iyisini başarmak için emek vermeye devam edeceğiz” dedi.

haberimizvar.net-CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, hafta sonu yapılan ilçe kongresinin ardından yeniden seçilerek güven tazeledi. Şahin, yayınladığı mesajla birlikte yürüdüğü yol arkadaşlarına teşekkür etti. Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ‘Birlikte güçlüyüz’ mesajı verdi. İşte Şahin’in paylaşımı: EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR “CHP Muratpaşa Örgütümüzün takdiri ile devraldığımız görevlerimizin ilk dönemini birliktelik ve dayanışma ruhu ile tamamlamış olmanın gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu dönemde görev alan tüm arkadaşlarımıza emek ve katkıları için tekrar teşekkür ediyorum. 2. Dönemimizde bize güvenerek tekrar görev veren faaliyetlerimizde emeği geçen tüm örgütümüze teşekkür ediyoruz. Hep birlikte aynı inanç ve kararlılıkla daha iyisini başarmak için emek vermeye devam edeceğiz. Yaşasın onurlu mücadelemiz, yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi!”    
Hafta sonu gerçekleyen kongre sonrası yeniden seçilen CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, “Hep birlikte aynı inanç ve kararlılıkla daha iyisini başarmak için emek vermeye devam edeceğiz” dedi.

haberimizvar.net-CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, hafta sonu yapılan ilçe kongresinin ardından yeniden seçilerek güven tazeledi. Şahin, yayınladığı mesajla birlikte yürüdüğü yol arkadaşlarına teşekkür etti. Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ‘Birlikte güçlüyüz’ mesajı verdi. İşte Şahin’in paylaşımı:

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

“CHP Muratpaşa Örgütümüzün takdiri ile devraldığımız görevlerimizin ilk dönemini birliktelik ve dayanışma ruhu ile tamamlamış olmanın gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu dönemde görev alan tüm arkadaşlarımıza emek ve katkıları için tekrar teşekkür ediyorum. 2. Dönemimizde bize güvenerek tekrar görev veren faaliyetlerimizde emeği geçen tüm örgütümüze teşekkür ediyoruz. Hep birlikte aynı inanç ve kararlılıkla daha iyisini başarmak için emek vermeye devam edeceğiz. Yaşasın onurlu mücadelemiz, yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi!”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.