‘Herhangi bir alacakları yok’

GÜNDEM 14.01.2020 - 19:15, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

‘Herhangi bir alacakları yok’

‘Jet Fadıl’ diye bilinen Fadıl Akgündüz’ün yaptıracağı hizmet binasını hibe olarak kabul ettiklerini açıklayan Siirt Belediyesi, “İcra dosyasının alacaklısıyla herhangi bir eser veya yapım sözleşmesi olmayıp, herhangi bir alacağı da bulunmamaktadır” ifadelerini kullandı.

haberimizvar.net- Siirt Belediyesi, kamuoyunda ‘Jet Fadıl’ diye bilinen Fadıl Akgündüz yüzünden belediyeye icra geldiği haberine ilişkin açıklama yaptı. Belediyeden yapılan açıklamada, “Bahsi geçen icra dosyasıyla ilgili olarak Gaziantep İcra Müdürlüğü’nün 2019/44105 esas sayılı dosyasının ödeme emri 3 Nisan 2019 tarihinde belediye başkanlığımıza tebliğ edilmiştir. Bunun üzerine avukatlarımız aracılığıyla icra dosyasına itiraz edilmiş olup icra takip dosyası durmuştur. Ayrıca yapmış olduğumuz araştırmalar sonucunda belediye başkanlığımız ile icra dosyasının alacaklısı olan, Altan Akhan arasında herhangi bir eser veya yapım sözleşmesi olmayıp belediye başkanlığımızdan da herhangi bir alacağı da bulunmamaktadır” denildi.   BAĞIŞ OLARAK KABUL EDİLDİ   Fadıl Akgündüz konusuna da açıklık getiren belediye, “Siirt Belediye Başkanlığınca alınan 2 Temmuz 2012 tarihli meclis kararında Jetpa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fadıl Akgündüz’ün sahibi olduğu Caprice Gold Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi tarafından yapılacak olan hizmet binasını Siirt Belediyesi’ne bağış olarak kabul edilmiştir. Ayrıca Caprice Gold Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi hibe yolu ile yapmayı kabul etmiştir. Belirtmiş olduğumuz gibi Siirt Belediye Başkanlığı ile icra dosyası alacaklısı olan Altan Akhan arasında herhangi bir alacak veya yapım ihale sözleşmesi bulunmamaktadır” ifadelerini kullandı. (Kaynak: Mezopotamya Ajans)  
‘Jet Fadıl’ diye bilinen Fadıl Akgündüz’ün yaptıracağı hizmet binasını hibe olarak kabul ettiklerini açıklayan Siirt Belediyesi, “İcra dosyasının alacaklısıyla herhangi bir eser veya yapım sözleşmesi olmayıp, herhangi bir alacağı da bulunmamaktadır” ifadelerini kullandı.

haberimizvar.net- Siirt Belediyesi, kamuoyunda ‘Jet Fadıl’ diye bilinen Fadıl Akgündüz yüzünden belediyeye icra geldiği haberine ilişkin açıklama yaptı. Belediyeden yapılan açıklamada, “Bahsi geçen icra dosyasıyla ilgili olarak Gaziantep İcra Müdürlüğü’nün 2019/44105 esas sayılı dosyasının ödeme emri 3 Nisan 2019 tarihinde belediye başkanlığımıza tebliğ edilmiştir. Bunun üzerine avukatlarımız aracılığıyla icra dosyasına itiraz edilmiş olup icra takip dosyası durmuştur. Ayrıca yapmış olduğumuz araştırmalar sonucunda belediye başkanlığımız ile icra dosyasının alacaklısı olan, Altan Akhan arasında herhangi bir eser veya yapım sözleşmesi olmayıp belediye başkanlığımızdan da herhangi bir alacağı da bulunmamaktadır” denildi.

 

BAĞIŞ OLARAK KABUL EDİLDİ

 

Fadıl Akgündüz konusuna da açıklık getiren belediye, “Siirt Belediye Başkanlığınca alınan 2 Temmuz 2012 tarihli meclis kararında Jetpa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fadıl Akgündüz’ün sahibi olduğu Caprice Gold Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi tarafından yapılacak olan hizmet binasını Siirt Belediyesi’ne bağış olarak kabul edilmiştir. Ayrıca Caprice Gold Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi hibe yolu ile yapmayı kabul etmiştir. Belirtmiş olduğumuz gibi Siirt Belediye Başkanlığı ile icra dosyası alacaklısı olan Altan Akhan arasında herhangi bir alacak veya yapım ihale sözleşmesi bulunmamaktadır” ifadelerini kullandı. (Kaynak: Mezopotamya Ajans)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.