Hesabını kilitledi

GÜNDEM 29.09.2019 - 12:46, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Hesabını kilitledi

FETÖ’nün ünlü isimlerine yazdığı Twitter mesajlarını gündeme getirdiğimiz Akdeniz Üniversitesi Dekanı Ahmet Ayhan, hesabına kilit koydu ve bizleri engelledi.

HABERİMİZ VAR – FETÖ’nün ünlü firari isimleri Önder Aytaç ve Emre Uslu’ya 2012-2014 yılları arasında yazdığı Twitter mesajlarını gündeme getirdiğimiz Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ayhan, Twitter hesabına kilit koydu. 23 Aralık 2014 tarihinde attığı bir tweetinde “Sadece Gülen değil, dikkat et Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi” diyecek kadar ileri giden Ahmet Ayhan, bu mesajları ortaya çıktıktan sonra hiçbir açıklama yapmadı. Hesabını da kapatmayan Ayhan, kilit koyup bazı isimleri de engelledi. HAKKINDA BİR İŞLEM YAPILMADI Meslek hayatına FETÖ’nün en güçlü olduğu yerlerin başında gelen Diyarbakır Dicle Üniversitesi’nde araştırma görevlisi olarak başlayan Ahmet Ayhan 2017 yılından beri İletişim Fakültesi dekanı olarak görev yapıyor. Hakkında FETÖ ile ilgili pek çok iddia, suç duyurusu ve haber olan Akdeniz Üniversitesi Rektörü Mustafa Ünal, Ahmet Ayhan’ı dekan yapabilmek için fakültede hali hazırda 4 profesör olmasına rağmen 1 yıl beklemeyi göze aldı. İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından da BİMER ve CİMER’e FETÖ’cü olduğu iddiasıyla suç duyuruları yapılan Ayhan’ın attığı bazı tweetler kanıt olarak gösterildi, ancak hakkında Rektörlük tarafından hiçbir işlem yapılmadı.  
FETÖ’nün ünlü isimlerine yazdığı Twitter mesajlarını gündeme getirdiğimiz Akdeniz Üniversitesi Dekanı Ahmet Ayhan, hesabına kilit koydu ve bizleri engelledi.

HABERİMİZ VAR – FETÖ’nün ünlü firari isimleri Önder Aytaç ve Emre Uslu’ya 2012-2014 yılları arasında yazdığı Twitter mesajlarını gündeme getirdiğimiz Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ayhan, Twitter hesabına kilit koydu. 23 Aralık 2014 tarihinde attığı bir tweetinde “Sadece Gülen değil, dikkat et Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi” diyecek kadar ileri giden Ahmet Ayhan, bu mesajları ortaya çıktıktan sonra hiçbir açıklama yapmadı. Hesabını da kapatmayan Ayhan, kilit koyup bazı isimleri de engelledi.

HAKKINDA BİR İŞLEM YAPILMADI

Meslek hayatına FETÖ’nün en güçlü olduğu yerlerin başında gelen Diyarbakır Dicle Üniversitesi’nde araştırma görevlisi olarak başlayan Ahmet Ayhan 2017 yılından beri İletişim Fakültesi dekanı olarak görev yapıyor. Hakkında FETÖ ile ilgili pek çok iddia, suç duyurusu ve haber olan Akdeniz Üniversitesi Rektörü Mustafa Ünal, Ahmet Ayhan’ı dekan yapabilmek için fakültede hali hazırda 4 profesör olmasına rağmen 1 yıl beklemeyi göze aldı. İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından da BİMER ve CİMER’e FETÖ’cü olduğu iddiasıyla suç duyuruları yapılan Ayhan’ın attığı bazı tweetler kanıt olarak gösterildi, ancak hakkında Rektörlük tarafından hiçbir işlem yapılmadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.