Hikmet Albayrak korona virüsü yendi

GÜNDEM 29.03.2020 - 18:03, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Hikmet Albayrak korona virüsü yendi

Galatasaray İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak'ın oğlu Hikmet Albayrak'ın korona virüs hastalığını atlattığı öğrenildi.

haberimizvar.net- Galatasaray İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak'ın korona virüse yakalandığını ortaya çıkmasının ardından oğlu ve eşinde de virüs saptandığı duyurulmuştu. Hastalığı atlattığını açıklayan Hikmet Albayrak, "Tedavim tamamlandı ve Allah'ın izni ile iyileştim. Yeni yapılan son iki test sonucum da negatif geldi. Tüm hastalara acil şifalar dilerim." ifadelerini kullandı. Abdurrahim Albayrak'la eşi Şükran Albayrak'ın hastanede tedavileri devam ediyor.
Galatasaray İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak'ın oğlu Hikmet Albayrak'ın korona virüs hastalığını atlattığı öğrenildi.

haberimizvar.net- Galatasaray İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak'ın korona virüse yakalandığını ortaya çıkmasının ardından oğlu ve eşinde de virüs saptandığı duyurulmuştu.

Hastalığı atlattığını açıklayan Hikmet Albayrak, "Tedavim tamamlandı ve Allah'ın izni ile iyileştim. Yeni yapılan son iki test sonucum da negatif geldi. Tüm hastalara acil şifalar dilerim." ifadelerini kullandı.

Abdurrahim Albayrak'la eşi Şükran Albayrak'ın hastanede tedavileri devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.