İçişleri Bakanı Soylu: Sokağa çıkma yasağı gündemde

GÜNDEM 23.03.2020 - 13:44, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

İçişleri Bakanı Soylu: Sokağa çıkma yasağı gündemde

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, virüsün kontrol altına alınamaması durumunda sokağa çıkma yasağının gündemde olduğunu ifade etti.

haberimizvar.net-Çin'de patlak veren ve kısa sürede dünyaya yayılan korona virüs nedeniyle birçok Avrupa ülkesinde durum sokağa çıkma yasağı uygulamasına kadar geldi. Dünya genelinde ölü sayısı 15 binlere ulaşırken Türkiye'de yaşanan can kaybı 30'a yükseldi. Öte yandan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da Türkiye'de sokağa çıkma yasağının gündemde olduğunu ifade ettiği aktarıldı. Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü köşesinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun koronavirüse ilişkin değerlendirmelerine yer verdi.   Selvi, Soylu'nun "Bakın, sokağa çıkma yasağı ilan edilir ya da edilmez demiyorum. Sadece değerlendirme sürecinin devam edeceğini söylüyorum. Ama sosyal izolasyon başarılı olmaz da virüs hızla yayılmaya devam ederse, sokağa çıkma yasağı gündemde" dediğini aktardı.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, virüsün kontrol altına alınamaması durumunda sokağa çıkma yasağının gündemde olduğunu ifade etti.

haberimizvar.net-Çin'de patlak veren ve kısa sürede dünyaya yayılan korona virüs nedeniyle birçok Avrupa ülkesinde durum sokağa çıkma yasağı uygulamasına kadar geldi.

Dünya genelinde ölü sayısı 15 binlere ulaşırken Türkiye'de yaşanan can kaybı 30'a yükseldi.

Öte yandan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da Türkiye'de sokağa çıkma yasağının gündemde olduğunu ifade ettiği aktarıldı.

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü köşesinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun koronavirüse ilişkin değerlendirmelerine yer verdi.

Selvi, Soylu'nun "Bakın, sokağa çıkma yasağı ilan edilir ya da edilmez demiyorum. Sadece değerlendirme sürecinin devam edeceğini söylüyorum. Ama sosyal izolasyon başarılı olmaz da virüs hızla yayılmaya devam ederse, sokağa çıkma yasağı gündemde" dediğini aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.